Audika lanserar Oticon Own: ny i-örat-hörapparat med unik teknik
Hem NYHETERE-HÄLSA Audika lanserar Oticon Own som är en ny i-örat-hörapparat med unik teknik

Audika lanserar Oticon Own som är en ny i-örat-hörapparat med unik teknik

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar vi på Audika vår mest intelligenta hörapparat någonsin i ett osynligt format.

 Oticon Own är en i-örat hörapparat som är skräddarsydd efter din unika hörselgång och som ger perfekt balans mellan tal och andra ljud i din omgivning.

Den har Bluetooth-möjligheter och finns i svart diskret design (likt en hörlur).
Oticon Own har diskret design och kraftfull teknik:
  • Naturligt och klart ljud i bullriga miljöer
  • Skräddarsydd efter din unika hörselgång
  • Osynlig i örat för 9 av 10 användare
  • Perfekt ljudbalans mellan tal och andra ljud
  • Bluetooth-möjligheter
  • Finns i 5 storlekar och 5 färger
Mer om tekniken i Oticon Own

Audika lanserar Oticon Own: ny i-örat-hörapparat med unik teknik

Tekniken i Oticon Own är unik. Det är den första i-örat hörapparaten som är tränad med ljudmiljöer från det verkliga livet och som vet hur varje ljudmiljö ska efterliknas för att ge bästa möjliga ljudupplevelse. Dessutom balanserar Oticon Own upp ljud efter hur viktiga dem är och skapar helt naturliga nyanser av varje ljudmiljö som du befinner dig i. Talet är i fokus och bakgrundsljuden helt naturliga. Brus, buller eller skrammel stör inte längre ljudbilden utan är en del av bakgrunden och ger sammanhang till situationen du befinner dig i.

Oticon Own stödjer dessutom hjärnans naturliga processer att förstå och tolka ljud. Det gör att du kan höra fler detaljer, förstå mer och komma ihåg mer med mindre ansträngning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>