C.A.G tilldelas ramavtal med IVO – Inspektionen för vård och omsorg
Hem NYHETERE-HÄLSA C.A.G tilldelas ramavtal med IVO – Inspektionen för vård och omsorg

C.A.G tilldelas ramavtal med IVO – Inspektionen för vård och omsorg

Publicerat av: Redaktionen

C.A.G Mawell har tecknat ramavtal med Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

C.A.G tilldelas ramavtal med IVO – Inspektionen för vård och omsorg 2Ramavtalet avser verksamhetsstöd inom projektledning, krav och testledning. Avtalet är på 2+1+1 år.

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) har till uppgift att granska att befolkningen får en vård och omsorg som inte bara är säker, utan även har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter.

Myndigheten är just nu inne i en intensiv utvecklingsfas för att kunna möta den pågående digitaliseringen av vårt samhälle och de förändringar det innebär av vård och omsorg.

Därför har IVO har nyligen genomfört en upphandling för att teckna ramavtal med leverantörer av konsulttjänster inom områdena verksamhetsanalys/kravhantering, projektledning och testledning.

”Ramavtalet är glädjande för C.A.G som är specialister på lösningar för hälsa, vård och omsorg. Våra experter inom informatik, krav och informationsarkitektur har redan kommit i kontakt med en del av IVO:s IT- och informationsbehov inom ramen för andra nationella samverkansprojekt som vi arbetar med sedan flera år. När vi nu får möjligheten att även bidra till deras utveckling visar det hur våra konsulterbjudanden inom områden såsom analys, strategi, teknik och stöd till förvaltning är betydelsefulla för myndigheter som arbetar med digitalisering av vård- och omsorgssektorn i Sverige”, säger Marcus Claus, vVD och affärsansvarig för C.A.G Mawell.

”Vi ser fram emot att hjälpa IVO med deras digitaliseringsresa så att de kan minska på administrationen och frigöra människornas tid. Genom att skapa digitala informationsflöden för hela vårdkedjan från ax till limpa kan vi undvika subjektiva bedömningar och istället fokusera på att tillsammans med IVO föra tillbaka lärandet in i organisationen”, säger Christina Sollenberg, teamchef på C.A.G Mawell och uppdragsägare för IVO.

”C.A.G:s anbud var ett av de som bäst beskrev vad vi efterfrågade eftersom de har konsulter med lång erfarenhet från bolag och myndigheter som verkar inom vår intressesfär. Med tanke på att det är ett relativt långt avtal ser vi också fram emot att komma närmare varandra och gemensamt ta fram förslag på hur vi löser våra uppdrag”, säger Jonas Olsson, IT-chef på IVO.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>