Compodium lyfter och siktar på fyrdubblad tillväxt
Hem NYHETERIT-LÖSNING Compodium lyfter och siktar på fyrdubblad tillväxt

Compodium lyfter och siktar på fyrdubblad tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Compodium International AB har i mer än 20 år levererat säkra och tillförlitliga videokonferenser till krävande kunder inom sjukvården, försvaret, stora företag och organisationer.

Nu gör man ett rejält lyft mot snabb tillväxt och nya, internationella marknader. Målsättningen är öka omsättningen från 20 till 100 miljoner kronor 2020.

IT-Kanalen.se

Bengt Lundgren, Compodium

– Vi har köpt Accessnord AB och varumärket MyCloudOffice, en kundvänlig och snabbt fungerande videokonferenstjänst, som blir ännu bättre med Compodiums teknik i ryggen. Samtidigt förstärker vi vår säljkår med mycket kvalificerade säljare, som har starka kundkontakter och partnernätverk runt om i Europa. Vi ska dessutom anställa fler säljare och ett 10-tal IT- och supporttekniker, säger Compodiums grundare och vd Bengt Grahn.

Compodiums tillväxtplaner har lockat till sig en rad välkända investerare, bl a Norrlandsfonden och Bengt Lundgren, vd på systemintegratören Conscia Netsafe. Han var tidigare vd på Cygate, som växte till ett mångmiljardföretag under hans ledning.

– Compodium har en imponerande kundlista och unika möjligheter att växa, dels med den starka positioneringen som skiljer sig från konkurrenterna, dels med det kapital som nu tillförts. Compodium har dessutom en bra bas för skalbara affärer, säger Birgitta Cajander, Norrlandsfonden.

– Jag ser fram emot en mycket spännande resa med Compodium. Man har en unik kompetens och erbjuder nya, skalbara molntjänster med mycket hög säkerhet och tillförlitlighet, säger Bengt Lundgren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>