Danspedagogen Monika Lejman: ”Kvix är träningsapparnas svar på feel good-romanen”
Hem APP Danspedagogen och yogaläraren Monika Lejman: ”Kvix är träningsapparnas svar på feel good-romanen”

Danspedagogen och yogaläraren Monika Lejman: ”Kvix är träningsapparnas svar på feel good-romanen”

Publicerat av: Redaktionen

Danspedagogen och yogaläraren Monika Lejman blir tagen på sängen och överförtjust, när Kvix reporter ringer upp henne och berättar att Kvix vill hylla henne.

– Du får ursäkta min svengelska, bubblar Monika som i sitt uppdrag som Master trainer i Zumba instruerat på engelska hela dagen.

Danspedagogen Monika Lejman: ”Kvix är träningsapparnas svar på feel good-romanen”Polskfödda Norrköpingstjejen Monika Lejman beskriver sig själv som en bubblig människa som vill andra väl. Hennes liv går ut på att motivera och inspirera andra. På torsdagar tränar hon barn ideellt i Malwa – en polsk folkdansgrupp som hennes mamma startade 1989. Jag har bott i Sverige sedan tvåårsåldern så jag är svensk men har ändå en stark anknytning till mitt polska arv. Något som många inte vet är att jag har en master degree i polsk folkdans efter fem års intensivstudier sommartid som innebar folkdans från klockan 08-22 varje dag, skrattar Monika.

Hur kommer det sig att du hamnade på Kvix?
– För lite drygt ett år sedan ringde Kvix VD Johan Thomasson upp mig och sa; ”Vi vill ha dig!” Det ord och inga visor, pang på rödbetan, haha!

Vad är det bästa med att streama på Kvix?
– Alla kan hitta någonting på Kvix. Spelar ingen roll var du kommer ifrån, om du är nybörjare eller träningsvan – Kvix breda utbud erbjuder något för alla. En annan fin sak är att Kvix alltid kommunicerar med deltagarna om vad de vill ha, och anpassar utbudet efter efterfrågan. Det finns en unik kommunikation mellan deltagare, instruktörer och Kvix team. Känslan jag får av alla instruktörer på Kvix är att rörelseglädjen är fokus, hur man rör sig eller hur man ser ut är sekundärt. Det skapar en fin atmosfär. Kanske kan man säga att Kvix är träningsapparnas svar på feel good-romanen!

Hur har du utvecklat din egen set up på Kvix?
– Jag är tacksam till möjligheten jag har haft på Kvix att utveckla mina egna produkter. Både BLNC-D Ballet och RetroDance är mina egna koncept som jag utvecklat på plattformen. Det tillkommer ständigt nya smarta features som underlättar arbetet, det är fantastiskt vad det har hänt på bara ett år, hur företaget vuxit och blommar!

Varför ska man träna på Kvix?
– Det som sticker ut är att det är gratis för att vara med på liven, det finns inga ursäkter att skippa träningen. ”Gratis är gott”, men den mest lojala medlemmen kommer att inse värdet i Kvix och investera i sig själv och köpa ett premiummedlemskap – för att ha tillgång till all inspiration och pass när man själv vill.

Snabbfakta
Namn: Monika Lejman
Ålder: 41
Familj: En katt, mina föräldrar, lillsyrran i Australien, vänner och mina danselever i Malwa.
Gör: Är utbildad danspedagog, yogalärare och personlig tränare, master trainer för zumba.
Specialitet: Skräddarsydda lösningar. Guidar mina klienter i ”personal transformation”.
Motto: ”Dare to be you”
”Guilty pleasure”: 80-talsmusik
Secret skill: Tar mig genom stan på en elektrisk enhjuling EUC.
Hänger mest i: Varmare breddgrader. Gärna Egypten och Australien

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>