Delningsekonomi för allas lika tillgång
Hem LIVSSTIL Delningsekonomi nu för allas lika tillgång

Delningsekonomi nu för allas lika tillgång

Publicerat av: Redaktionen

Ska det behövas 5000 bouleset runt en boulebana med 5000 invånare för att alla spontant ska kunna nyttja platsen?

Det tycker inte vi på Piffl!

Runt om i Sverige finns flera näridrottsplatser och aktivitetsytor avsedda för lek, idrott och gemenskap.

Däremot förutsätts det att städers invånare och besökare har eller köper den utrustningen som krävs för att utföra en viss aktivitet väl på plats.

Piffl är en delningsplattform av sport och utomhusspel som möjliggör en aktiv fritid till alla människor oavsett förutsättningar och bakgrund. Med en Pifflbox i direkt anslutning till städers näridrottsplatser och aktivitetsytor vill vi öka delandet och sänka tröskeln till spontan aktivitet

Delningsekonomi för allas lika tillgångGenom Piffls app får städers invånare och besökare tillgång till ett stort utbud av aktiviteter utan att själva behöva äga eller köpa utrustningen  Så istället för 5000 bouleset kan 5000 invånare dela på några få.

16 kommuner i Sverige är redan med på vår gemensamma resa mot rörelseglädje, spontan aktivitet och hållbar konsumtion  Vill ni också följa med? Kontakta oss så berättar vi mer!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>