Den sportiga hörluren hittills – Boston URBAN Highlight

Urbanistas sladdlösa Bluetooth hörlur kommer nu i den sportigaste färgen hittills – Urban Highlight. Urban Highlight sticker ut ur mängden och kombinerar reflex med neon som gör att du syns natt och dag.

Urbanista syftar till att skapa funktionella och snygga hörlurar som passar en aktiv livsstil. Urbanista Boston är en härlig kombination av komfort, Urban Highlightpris, ljud och kvalitet. Hörlurarna ansluts till telefonen via Bluetooth och du kan njuta av trådlös musik i upp till fem timmar. Den utvecklade hörsnäckan i silikon (GoFit) innebär att Boston sitter säkert i örat, även vid tuffare träning. Boston är också vattenresistent, så du begränsas inte av regn eller svett (IPX5 certifierad).

De sladdlösa hörlurarna är snabba och enkla att hantera eftersom de är utrustade med mikrofon och volymkontroll. Boston Urban Highlight är en färgglad nykomling till befintliga samlingen Svart (Dark Clown), Orange (Sunset Boulevard), Turkos (Coral Island), Rosa (Pink Panter) och Night runner (Reflex).

Boston Urban Highlight finns i butik och på www.urbanista.com från mitten av april. Pris 699 SEK 

Post Comment