Digitala Samtal finalist till eHälsopriset BlueHealth prize
Hem NYHETERE-HÄLSA Digitala Samtal finalist till eHälsopriset BlueHealth prize

Digitala Samtal finalist till eHälsopriset BlueHealth prize

Publicerat av: Redaktionen

”Vi jobbar varje dag tillsammans med Socialtjänsten och Äldreförvaltningen jobbar för att göra livet lite bättre för barn och unga. Så när detta kommer blir man otroligt ödmjuk i att det är andra som ser och uppskattar det vi gör”, säger Mattias Hallström som är en av grundarna till Digitala Samtal.

”2020 blev vi utsedda till Gamechanger i Blekinge för vårt arbete med att förena affärsnytta med samhällsnytta, och det tyckte vi var fantastiskt. Med detta tar vi nu ännu ett kliv. Det är ett stort erkännande för vår verksamhet, de förändringar vi driver och den teknik som vi använder.”, fortsätter Mattias.

”Vi hoppas att finalplatsen kan bidra till att stärka vår position som en viktig kugge i framtidens Socialtjänst och Äldreomsorg. Vi är mycket tacksamma för att vi får denna chansen av Länsförsäkringar och Blue Science park. Vi har mycket kompetenta medtävlare som visar på hur mycket innovation och kraft som finns i Blekingeregionen och vill passa på att önska dem lycka till. Nu blir väntan lång till maj då vinnaren skall utses.”, avslutar han.

Mer om priset

BlueHealth Prize är ett nyinstiftat pris från Länsförsäkringar Blekinge som går ut på att premiera innovativa idéer inom det växande området eHälsa. Priset delas ut av Blue Science Park under den digitala upplagan av Innovation Day den 6 maj 2021.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>