DigitalTolk besökte Socionomdagarna 2023, en årlig sammankomst för socionomer och yrkesverksamma inom socialt arbete.
Evenemanget, som ägde rum den 8–9 november, fungerade som en betydande mötesplats för att utforska de senaste rönen inom forskning, metoder och erfarenheter inom det kvalificerade sociala arbetet.
Under dessa två intensiva dagar hade DigitalTolk förmånen att representeras av företagets medgrundare Leyla Sarac, Head of Sales Mikael Wall, Sales Executive Alexander Bohm, Sales Executive Otto Reithner och Chief Growth Officer Simon Jakobsen. Bolaget ställde ut med en populär tävling där man kunde vinna hoodies med tryck och biobiljetter.
– Man pratar väldigt ofta om jämlik vård, men alltför sällan om en jämlik socialtjänst. Vi är därför stolta över att vara en del av Socionomdagarna och belysa dessa ämnen. DigitalTolk har en djup förståelse för den avgörande roll som kommunikation spelar inom socialt arbete och dess betydelse för socionomer och deras klienter. Vi drivs av en vision att skapa en värld där varje röst är hörd genom att möjliggöra för människor att förstå och göra sig förstådda, säger Simon Jakobsen, Chief Growth Officer på DigitalTolk.
Socionomdagarna sammanförde en mångfald av yrkesverksamma inom socialt arbete, vilket inkluderade socialsekreterare, enhetschefer, socionomer, verksamhetschefer, kuratorer, projektledare, och andra ledande inom sociala verksamheter. Evenemanget bjöd på en unik möjlighet för besökarna att fördjupa sina kunskaper, utforska de senaste metoderna och innovationer inom sektorn, samt att bygga starka professionella nätverk.
Deltagandet på Socionomdagarna är för DigitalTolk en viktig plats att möta och förstå de specifika behoven inom socialt arbete och erbjuda sina tolktjänster som ett verktyg för att skapa en positiv inverkan inom branschen.
Information – Socionomdagarna:
Socionomdagarna är en årlig sammankomst i Sverige som fungerar som en viktig mötesplats för socionomer och yrkesverksamma inom socialt arbete. Under evenemanget samlas hundratals deltagare från olika delar av socialsektorn för att utbyta kunskap, diskutera de senaste forskningsrönen och dela erfarenheter. Det är en betydande plattform för nätverkande och kunskapsutveckling inom området socialt arbete.