DigitalTolk visar upp sitt unika bokningssystem på Vitalis – möjliggör effektiv och inkluderande vård
Hem NYHETERE-HÄLSA DigitalTolk visar upp sitt bokningssystem på Vitalis – möjliggör effektiv vård

DigitalTolk visar upp sitt bokningssystem på Vitalis – möjliggör effektiv vård

Publicerat av: Redaktionen

DigitalTolk, en av Sveriges främsta förmedlare av tolkningstjänster till landets vårdinrättningar, ställde ut på Vitalis – Nordens ledande konferens och utställning om eHälsa och framtidens vård och omsorg.

Under konferensen visade DigitalTolk upp sitt innovativa bokningssystem, som möjliggör professionell tolkning och översättning på plats och distans utan onödig administration.

Den 23-25 maj 2023 deltog DigitalTolk, Sveriges snabbaste tolkförmedling, som utställare under Vitalis på Svenska Mässan i Göteborg.

Efter att ha revolutionerat tolkningsbranschen, och förmedlat tolkar till vården sedan 2016, har DigitalTolk en tydlig plats på Nordens ledande konferens inom eHälsa. DigitalTolk har, med sitt unika bokningssystem, en viktig roll när det kommer till att möjliggöra en effektiv och inkluderande vård för alla patienter oberoende av språkbarriärer.

På Vitalis visade DigitalTolk upp sin unika plattform som automatiskt matchar rätt tolk med rätt uppdrag med ett knapptryck. Besökarna fick möjlighet att lära sig mer om hur DigitalTolk kan hjälpa privata och offentligt ägda bolag, inom vård och omsorg, att effektivisera sin kommunikation och se till så att alla patienter kan få likvärdig vård.

– Vitalis är en nyckelplats för att upptäcka och diskutera de senaste trenderna inom eHälsa och framtidens vård. Vi vill förmedla att DigitalTolks unika bokningssystem möjliggör att alla patienter kan få likvärdig vård utan onödig administration, förklarar Elisabeth Svenson, Marketing Associate på DigitalTolk.

DigitalTolk visar upp sitt unika bokningssystem på Vitalis – möjliggör effektiv och inkluderande vård

Simon Jakobsen, Elisabeth Svenson och Marcus Johansson på plats under Vitalis.

Simon Jakobsen, Chief Growth Officer på DigitalTolk, var också på plats för att berätta varför DigitalTolk är det bästa valet av tolkförmedling inom vården och hur de ligger steget före sina konkurrenter.

– DigitalTolk är en liten, men viktig del, i att göra vården mer säker och effektiv. Det är i sin tur på platser som Vitalis som samverkan med andra leverantörer kan uppstå, säger Simon Jakobsen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>