Eleiko går in som lokal partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022
Hem LIVSSTIL Eleiko går in som lokal partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022 i Halmstad

Eleiko går in som lokal partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022 i Halmstad

Publicerat av: Redaktionen

Sommaren 2022 går världens första jämställda golftävling, Volvo Car Scandinavian Mixed av stapeln i Halmstad.

Det är ett unikt format där kvinnor och män spelar i samma startuppställning och tävlar för samma pokal och prispengar.

Tävlingen, med Annika Sörenstam och Henrik Stenson som värdar, kommer att spelas 9–12 juni på Halmstad Golfklubb. Det Halmstadbaserade styrketräningsföretaget Eleiko går in som lokal partner till evenemanget, med målsättningen att sprida träningens fördelar till fler.

Erik Blomberg, CEO, Eleiko
Eleiko går in som lokal partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022

Julia Engström spelar på damernas Europa tour och är en av deltagarna i Scandinavian Mixed

– Vi är stolta över att kliva in som partners till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022. Innovation och jämställdhet är viktiga delar av Eleikos DNA och det känns därför som en självklarhet att samarbeta med Volvo Car Scandinavian Mixed i denna jämställda tävling. Vi har som vision att göra människor starkare, i sin sport såväl som i livet. Det här eventet är en bra plattform för oss att visa på hur styrka spelar en viktig roll för professionella golfare såväl som golfentusiaster. Som lokal partner ser vi fram emot att kunna välkomna Europas bästa damer och herrar till vår vackra hemstad Halmstad i sommar.

Henrik Hilford Brander, COO, We Do Sports

– Vi ser fram emot att tillsammans med Eleiko förflytta golfen till nästa nivå. Att tillsammans kunna inspirera och informera golfare kring vikten av fysisk träning och styrka är en naturlig del av detta partnerskap som dessutom starkt knyter an till vår gemensamma värdegrund där innovation och jämställdhet är två grundpelare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>