Ella är på listan av 103 nya spännande innovationer i Sverige 2022!
Hem APP Ella är med på listan av 103 nya spännande innovationer i Sverige 2022!

Ella är med på listan av 103 nya spännande innovationer i Sverige 2022!

Publicerat av: Redaktionen

Företagarna listar för sjunde året de mest intressanta innovationerna bland unga entreprenörer i Sverige, och Ella står med på listan!

Ellas medicinska vårdapp med allt från råd och stöttning till faktisk behandling, är en unik hjälp för alla som är gravida eller som nyligen fått barn.

– Det känns otroligt roligt att jobba med något som förhoppningsvis kommer förbättra hela upplevelsen kring graviditeten på riktigt, och att vi nu uppmärksammas för vår idé av Företagarna, bekräftar bara vår känsla att det här är en bra idé och något som verkligen behövs på marknaden, säger vd, Emelie Hollsten, grundare av Ella.

Ella är en CE-märkt medicinsk vårdapp och skiljer sig därmed också från många andra hälsoappar för tiden under och efter graviditeten. I dag erbjuder Ella fysioterapi, men redan nu arbetar teamet för att kunna samla fler vårdyrken i appen framöver. Siktet är framför allt inställt på psykologer, dietister och gynekologer med särskild kompetens kring tiden under och efter graviditeten som den gemensamma nämnaren.

Ella är på listan av 103 nya spännande innovationer i Sverige 2022!

Ella är en del av primärvården genom Aktivera Rehab och region Stockholm. Den digitala tjänsten ägs och tillhandahålls av Her Company AB, registrerad vårdgivare hos IVO och tillverkare av CE-märkta produkter hos Läkemedelsverket.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>