Hem NYHETER Enkelhet för användaren i fokus när nya Combine släpps

Enkelhet för användaren i fokus när nya Combine släpps

Publicerat av: Redaktionen

Combine, Pulsen Omsorgs lösning för social omsorg, genomgår en stor omvandlingsresa mot att bli Sveriges modernaste plattform för effektiv digital välfärd.

Enkelhet för användaren i fokus när nya Combine släpps 3Nu släpps den första stora releasen som ger användarna tillgång till en helt ny plattform där modern teknologi skapar nya användarupplevelser och utgör grunden för framtidens modulära omsorgslösning.

Nu släpper Pulsen Omsorg sin första stora release av nya Combine. Bolagets moderna lösning för socialtjänsten genomgår en stor omvandling till att bli en modern tjänsteplattform inom social omsorg för kommunal och privat sektor. Göran Lobell, utvecklingschef på Pulsen Omsorg, berättar att det är utförarna som ser den största förändringen i releasen.

– Idag kommer flera tusen personer gå till jobbet, öppna en dator eller mobil och se ett helt nytt gränssnitt i Combine. Med den nya plattformen i botten öppnar vi upp för flexiblare arbetssätt med mobilitet i fokus och ett gränssnitt som underlättar för våra kunders arbete i vardagen. Många av våra kunders arbetssituation är mycket pressad idag och därför är det extra glädjande att vi förenklat vardagen för våra många användare, säger Göran Lobell.

Världsledande inom digitalisering

Digitalisering medför stora möjligheter inom omsorgssektorn. Vision e-hälsa 2025 innebär att Sverige ska vara världsledande inom e-hälsa om fem år. Pulsen arbetar proaktivt och långsiktigt för att bygga en marknadsledande tjänst för digitalisering av välfärden.

– Pulsen Omsorgs ambition är att vara en av de ledande tjänsteleverantörerna inom digitalisering av välfärden, och nya Combine är den första byggstenen i vår ambitiösa satsning, säger Magnus Skebäck, vd på Pulsen Omsorg avslutningsvis.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>