Filtrera luften i rummet från virus och bakterier
Hem PRODUKTNYTT Filtrera luften i rummet från virus och bakterier

Filtrera luften i rummet från virus och bakterier

Publicerat av: Redaktionen

Skydda personal och kunder från smitta på arbetsplatsen.

Det är både kostsamt och problematiskt för en verksamhet när personal och kunder blir smittade.

Genom att investera i en Sasoo luftrenare som är anpassad efter rummets storlek så är det nu möjligt att filtrera luften i rummet från virus och bakterier. Sasoo luftrenare har en kraftig undertrycksfläkt som drar in luften i rummet och sedan går luften igenom ett väl utvecklat filtersystem för virus som tex SARS-CoV-2, aerosoler, bakterier, pollen, allergener, fint damm och andra partiklar ända ner till nanostorlek. Filtersystemet bygger på bland annat ett HEPA-filter som renar luften med en effektivitet på 99,995%.

Filtrera luften i rummet från virus och bakterier

Suger in och filtrerar luften från virus och bakterier

Sasoo luftrenare är effektiv och har en kraftfull motor som kan dra in rätt mängd luft anpassat efter rummets storlek. Saoo luftrenaren finns i två olika storlekar, en för större lokaler upp till 100m2 och en mindre för lokaler/rum upp till 30m2.

Sasoo luftrenare finns tillgängliga för leverans redan i dag och i Tyskland finns de utplacerade på äldreboende, gym, väntrum, apotek, butiker, restauranger, receptioner, konferenslokaler mm.

Institutet för ventilation och kylteknik – ILK Dresden bekräftar att luftrenaren Sasoo minskar virusbelastningen ett rum med 90% på bara 20 minuter.

Tillverkaren av Sasoo luftrenare har inte bara satsat på tekniken och elektroniken utan även på designen som är enkel och stilfull.  Det har varit viktigt för dem att luftrenaren skall ha en låg ljudnivå,  Ljudnivån för luftrenaren Sasoo ligger strax under nivån för ett vanligt samtal. Det är mycket lätt att installera (stickpropp och on/off-knapp).

Luftrenaren Sasoo kontrollerar även kontinuerligt av rummets luftkvalitet och är luftrenaren har en koldioxidindikator (CO2) som lyser grönt när rummets luftkvalitet är bra, går över till orange när luftkvaliteten börjar bli sämre och går över till att lysa rött när det är dags att tillföra nytt syre till lokalen/rummet. Det här är ett mycket bra hjälpmedel för lokaler/rum där många samlas tillsammans i stängda utrymme som t.ex mötesrum, klassrum, föreläsningssalar, konferenslokaler, gymsalar, väntrum, lunchrum, yogasalar, kontor, förskolor mm.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>