Svenska innovationen BIOpH lanseras hos Skincity
Hem PRODUKTNYTT Svenska BIOpH produkter lanseras hos Skincity

Svenska BIOpH produkter lanseras hos Skincity

Publicerat av: Redaktionen

Skincity lanserar svenska BIOpHs produkter för skadad hud.

I de nyutvecklade produkterna från BIOpH har en svensk patenterad innovation applicerats och utvecklats vidare till flera olika produkter som hjälper skadad hud.

Under hösten kommer bland annat medicinteknik och hudvård för aknebenägen hud, psoriasis och athlete’s foot att finnas hos Skincity.

– Vi vill ge våra kunder ett utbud av det bästa för huden. Med BIOpH kompletterar vi vårt noga utvalda sortiment med medicintekniska produkter för skadad hud och även BIOpHs rena kompletterande hudvårdsprodukter, säger Erica Josjö, Chief Procurement Officer på Skincity.

Grundprincipen för BIOpHs patenterade innovation bygger på att skapa en miljö på huden som ger bästa förutsättningar för huden att reparera sig själv. Granulatet från BIOpH aktiveras genom kontakt med vatten och den skadade huden behandlas med den aktiva lösningen.

BIOpH har applicerat denna innovation på ett antal medicintekniska produkter för hudskador såsom athlete’s foot, psoriasis samt hudvård för aknebenägen och mogen hud. Alla hudvårdsprodukter är utvecklade och tillverkade i Sverige med ett fåtal ingredienser av hög kvalitet och bevisad effekt. Produkterna är rena och enkla utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel.

Svenska innovationen BIOpH lanseras hos Skincity

Petra von Rohr

– Vi är stolta över att Skincity valt att samarbeta med oss eftersom de är kända för sina mycket kompetenta hudvårdsterapeuter som ger kunderna skräddarsydda råd baserat på varje individs behov, säger Petra von Rohr, VD på Biocool som utvecklar och tillverkar BIOpH.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>