Phonak vinner tre kategorier vid Hearing Technology Innovator Awards™
Hem PRODUKTNYTT Phonak vinner tre kategorier vid årliga Hearing Technology Innovator Awards

Phonak vinner tre kategorier vid årliga Hearing Technology Innovator Awards

Publicerat av: Redaktionen

Roger On, Phonak Audéo Life och Serenity Choice tilldelas pris för Technological Innovation and Achievement inom hörselindustrin

Phonak, en ledande global leverantör av livsförändrande hörsellösningar, tillkännager idag att de har belönats i tre olika kategorier i det tredje årliga Hearing Technology Innovator Awards.

Genom det årliga prisprogrammet uppmärksammar Hearing Health & Technology Matters (HHTM) teknisk innovation och prestationer inom hörselbranschen.

Årets prisprogram såg dussintals innovativa tekniker från företag över hela världen i åtta kategorier.

Roger On vinner kategorien bästa personliga lyssningsenhet (fjärrmikrofonteknik).

Roger On är en fjärrmikrofon för användare av hörapparater och cochlea implantat, speciellt utformad för att bättre uppfatta tal i svåra lyssningssituationer med bakgrundsljud och över distans. Den kombinerar hörselprestanda, användarvänlighet och mångsidighet i en elegant fjärrmikrofon som kan användas i praktiskt taget alla lyssningssituationer.

Audéo Life vinner kategorien för bästa hörapparater (RIC).

Audéo Life är världens första vattensäkra uppladdningsbara hörapparat. Audéo Life hörapparater har universell anslutning med flera aktiva Bluetooth-anslutningar, verkligt handsfree-samtal, tryckkontroll för enkel åtkomst till röstassistenter och mycket mer. Audéo Life hörapparater är designade för att vara mer hållbara tack vare en parylene-beläggning, som fungerar som tätningsmedel.

Serenity Choice vinner kategorien bästa hörselbevarande produkt (akustisk).

Serenity Choice är en exklusiv konsumentprodukt för hörselskydd. Serenity Choices stora sortiment är ett pålitligt namn inom professionella hörselskydd och inkluderar sex produkter för olika konsumenttillämpningar för hörselskydd och komfort, som sport, musik, sömn, flygning, jakt/skytte och arbete samt formgjutna hörselskydd för alla livssituationer.
De formgjutna varianterna inkluderar även skydd för flygning och simning.

”Målet med Innovator Awards är att ge ett erkännande till de organisationer och människor som förverkligar nya hörselvårdsidéer”, sa ordföranden för 2022 års prisprogram, Jerry DeRosa. ”Teknik som utvecklas av företag som Phonak hjälper till att driva innovation framåt i branschen.”

“Roger On, Audéo Life och Serenity Choice är bra exempel på vårt mycket breda produktsortiment. Dessa utmärkelser visar vårt engagemang för att förnya inte bara hörsellösningar utan också för hörselskydd”, säger Jon Billings, Vice President för Phonak Marketing.

Phonak vinner tre kategorier vid Hearing Technology Innovator Awards™

”Det här erkännandet är mycket givande för våra team och kan bara uppmuntra oss att ytterligare sträva efter excellens.”

Ordmärket Bluetooth och logotyperna är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Sonova AG sker under licens.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>