Hem PRODUKTNYTT Tandkrämstabletter har blivit ett hett ämne

Tandkrämstabletter har blivit ett hett ämne

Publicerat av: Redaktionen

Gumpearl tandkrämstabletter lanserades i September, i samband med avsnittet av Draknästet där Gumpearl medverkade.

Vägen dit innebar ett digert arbete med att ta fram produkt och design som uppfyllde de krav och kriterier vi hade. Under våren spelades avsnittet av Draknästet in och i höst har allt varit värt mödan!

Inte nog med att vår pitch för drakarna vann förtroende. Vi har också fått en fantastisk respons från såväl branschkollegor som kunder för våra tandkrämstabletter.

Under November ställde Gumpearl ut på Odontologiska riksstämman och fick besök av såväl tandläkare som branchnära företag. Även om det alltid är nervöst att visa upp en produkt man tror så starkt på som vi gör, är det berikande att få så positiv respons som vi fått! Det gjordes också ett reportage om Gumpearl och vår nyhet på marknaden, i samband med mässan.

Året har bjudit på nya samarbeten med återförsäljare, vilket innebär att Gumpearl tandkrämstabletter nu också finns hos Apohem och Meds.se. Och fler återförsäljare är att vänta under 2023.

Källa: blogginlägg från Gumpearl

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>