Hem EVENEMANG I love me – Plackers ställer ut på hälsomässan i Helsingfors

I love me – Plackers ställer ut på hälsomässan i Helsingfors

Publicerat av: Redaktionen

Den 18–20 oktober deltar Plackers för första gången på mässan I love me, i Helsingfors.

I love me – Plackers ställer ut på hälsomässan i Helsingfors 2

Stefan Hansson, vd för Plackers.

Med 56 000 besökare förra året är det Nordens största mässa inom hälsa, skönhet och välmående – Plackers vill här lyfta den viktiga kopplingen mellan hälsa och ett vackert leende.

– I love me är inriktad främst mot skönhetsprodukter men munvård och hälsa är en också en viktig del i skönhet och välbefinnande, säger Stefan Hansson, vd för Plackers.

Rengöring mellan tänderna bidrar till bättre munhälsa och i slutändan ett mer hälsosamt liv. Rena och friska tänder ger också ett vackrare leende. På mässan vill Plackers träffa konsumenter, berätta om kopplingen hälsa och munvård och lära känna marknaden bättre.

– För de flesta konsumenter i Finland så är tandtråd förknippat med impulsköp med lågt engagemang och låg lojalitet, det är något vi vill ändra på. I det här sammanhanget har Plackers stora möjligheter att prata om varför tandtråd är så viktigt att använda regelbundet. Det gör produkten mer angelägen.

I Plackers monter 6m28 får besökarna tips på goda munvårdsrutiner och möjlighet att köpa Plackers produkter till riktigt bra mässpris.

– Vi ser fram emot att träffa alla besökare och höra deras erfarenheter om skönhet och munhälsa, säger Stefan Hansson.

När: 18-20 oktober
Var: Messuaukio 1, 005 20, Helsingfors
Mässplats: 6m28

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>