Innokas Medical söker tillväxt via strategiska partnerskap i Sverige
Hem NYHETERIT-LÖSNING Innokas Medical söker nu tillväxt via strategiska partnerskap i Sverige

Innokas Medical söker nu tillväxt via strategiska partnerskap i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska teknologiföretaget C-RAD Positioning AB utvecklar ytguidade avbildningslösningar för strålbehandling (SGRT).

SGRT är den ledande teknologin för ökad precision och säkerhet samt processeffektivitet när vårdteamet ger strålbehandling.

Innokas Medical, med siktet inställt på stark tillväxt på den svenska marknaden, har varit C-RAD:s strategiska tillverkningspartner sedan 2016.

”Vi har en lång historia av att arbeta med mycket krävande teknologiprojekt inom kontraktstillverkning och –utveckling. Vår projektportfölj varierar från stora diagnostiska apparater till liten kroppsburen elektronik och digitala hälsovårdslösningar. Den gemensamma nämnaren för alla våra projekt är hög kvalitet. Det är hörnstenen i allt vi gör såväl våra medicinska som icke-medicinska projekt”, säger Ari Paalijärvi, operativ chef på Innokas Medical. C-RAD spelar en viktig roll för att se till att SGRT-tekniken är tillgänglig för alla cancerpatienter. ”Vårt växande företag är verksamt inom ett hårt reglerat medicinskt område och vi har kunder över hela världen”, säger Håkan Axelsson, operativ chef på C-RAD. ”För att uppnå vårt uppdrag behöver vi partners med rätt kompetens och i Innokas Medical hittade vi en bra strategisk matchning”.

”Vi värdesätter långsiktiga partnerskap med våra kunder, såsom C-RAD. Kontinuerlig förbättring är en del av vårt DNA. Ett nära samarbete och ett längre fokus på framtiden gör det möjligt för oss att hitta de perfekta matchningarna för att komplettera varandras förmågor. Det ger tillförlitlighet, flexibilitet och smidighet i partnerskapet som våra kunder uppskattar mycket”, fortsätter Ari Paalijärvi.

Innokas Medical söker tillväxt via strategiska partnerskap i SverigeInnokas Medical är ett företag med full service. Förutom utveckling och kontraktstillverkning erbjuder företaget sina kunder kvalitets- och regulatorisk expertis samt mjukvaruutvecklingstjänster med fokus på reglerade medicinska lösningar. ”Vi har utökat vårt team i Sverige i syfte att bättre kunna betjäna en ännu större grupp innovativa svenska teknologiföretag som behöver en pålitlig partner för att förverkliga sina innovationer”, sammanfattar Ari Paalijärvi.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>