Huawei integrerar Strava med sina wearables
Hem LIVSSTIL Huawei integrerar Strava med sina alla wearables

Huawei integrerar Strava med sina alla wearables

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan Huawei användare äntligen hitta efterfrågade sporttjänsten Strava i Huawei Health.

Alla Huaweis wearables kan exportera sin data till användarens Strava-konto och dra nytta av appens data-, mät- och community-funktioner.

Huawei integrerar Strava med sina wearables

Nu kan Huawei användare sömlöst överföra sina prestationsdata som hämtats via Huawei Health till användarens Strava-konto.

Detta betyder dessutom att Strava-användare i sin tur kan dra nytta av många av de egenskaper och funktioner man vanligtvis hittar i Huaweis wearables, såsom lång batteritid och precis spårnings- och prestationsdata. Exportering till Strava är kompatibel med alla Huawei enheter och finns tillgänglig i Europa, inklusive Sverige.

–Huawei Health fortsätter att vara vår valda plattform för våra användare att övergripligt spåra sin hälsa och träningsaktivitet. Dock har kompatibilitet med Strava länge efterfrågats vilket gör att vi med glädje nu kan erbjuda detta i Huawei Health. Vi är glada över att kunna erbjuda våra användare valmöjligheter och flexibilitet och samtidigt introducera Strava-användare till de många fördelarna med Huaweis wearables. Vi är även glada över att ta ytterligare ett positivt steg framåt och bygga ett starkt hälso- och fitnesscommunity i Norden, säger Sofia Björnerfors, presskontakt på Huawei Consumer Group i Sverige.

Hur man synkar Huawei Health med Strava:
  1. Logga in i Huawei Health appen
  2. Klicka på “Jag”
  3. Skrolla ner och välj “Sekretesshantering”
  4. Välj “Datadelning och auktorisering”
  5. Klicka på “Strava”
  6. Klicka sedan på “Connect with Strava”
  7. Du blir sedan vidarebefodrad direkt till Stravas hemsida, där du fyller dina kontaktuppgifter för Strava och loggar in enligt instruktionerna.
  8. Tillåt sedan Huawei Health appen att koppla till Strava genom att klicka på “Authorize”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>