Internet Djurklinik – Rådgivning direkt i telefonen via chatt eller videosamtal.
Hem NYHETERE-HÄLSA Internet Djurklinik – Rådgivning direkt i telefonen via chatt eller videosamtal.

Internet Djurklinik – Rådgivning direkt i telefonen via chatt eller videosamtal.

Publicerat av: Redaktionen

Vi är stolta över vår digitala tjänst för veterinärrådgivning till djurägare.

Internet Djurklinik – Rådgivning direkt i telefonen via chatt eller videosamtal. 2Appen blir en extra service till klinikernas djurägare som kan göra vissa återbesök på ett mer kostnadseffektivt och tidsbesparande sätt. Det innebär också att nya djurägare dessutom kan träffa veterinärerna personligen vid ett fysiskt besök på någon av klinikerna, inte bara i Appen. För djurägare som bor längre bort och inte kan ta sig till någon av klinikerna norr om Stockholm kan vi, vid den digitala konsultationen, hänvisa till en för ärendet lämplig veterinär närmare bostadsorten.

– Vi är inte först med att erbjuda digital konsultation för ditt husdjur, säger Karin Collin, en av grundarna till Internet Djurklinik. Däremot har vi, för att underlätta ytterligare för våra kunder, tagit fram utöver vår videokonsultation, även en chatfunktion som erbjuder kunderna veterinär rådgivning inom senast 4 timmar (vardagar mellan kl 04.00 och kl 19.00, helger mellan kl 07.00 och kl 19.00). Chatt som skickas under

natten besvaras följande morgon. Denna tjänst passar extra bra för vissa återbesök eller icke akuta fall.

Du får alltid personlig hjälp av våra erfarna veterinärer.

Djurägaren kan få hjälp med att bedöma om det är nödvändigt att åka till djursjukhus på jourtid, eller om det går bra att vänta till nästa dag. Appen är också tänkt att underlätta för djurägare som av olika anledningar har svårt att ta med sig sitt djur till veterinären.

I appen kan kunderna smidigt välja inom vilket ämnesområde man vill ha rådgivning. Internet Djurklinik tar hand om allt ifrån hudproblem till magproblem. Har djuret tandproblem bokas en tid till veterinär Karin Collin, som har mångårig erfarenhet av arbete med tänder och tandproblem på hund, katt och smådjur. Där bedöms då om djuret behöver undersökas i narkos, och då erbjuds tid för detta på klinik.

Appen laddas ned gratis från App Store och Google Play.

Logga in och registrera era djur och ni är redo att börja använda tjänsten.

Betalning sker enkelt med kreditkort, faktura eller Swish. Ingen debitering sker förrän ärendet är avslutat.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>