Kom och hör på det senaste inom hörsel!
Hem NYHETERE-HÄLSA Kom och hör på det senaste inom hörsel!

Kom och hör på det senaste inom hörsel!

Publicerat av: Redaktionen

Hur smart kan en hörapparat bli?

Kom och hör på det senaste inom hörsel! 2De senaste åren har hörapparater och andra hörselhjälpmedel blivit mycket smartare. Audika visar hur den smartaste hörapparaten Oticon Opn enkelt kan kopplas upp mot ofta använda digitala enheter, till exempel tv, iPhone och dörrklocka, via trådlös Bluetooth-teknik.

Besökarna erbjuds även möjligheten att ta del av en helt ny teknik som är utformad för att förstå skillnaden hur en hörapparat av äldre modell upplevs i förhållande hörapparater som utnyttjar den senaste tekniken. Det visas med hjälp av den visualiserande AR-teknik (Augmented Reality – samma teknik som till exempel Pokemon Go).

Är du intresserad av att ta del av hörselteknologins framkant? Varmt välkommen till vår hörselklinik på Ringvägen 93 i Stockholm torsdagen den 22 mars mellan klockan 14:00-16:00 visar Audika upp det senaste inom hörsel!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>