Lyfe Nordic blir först att erbjuda Zerobody – Dry Floating
Hem NyheterE-hälsa Lyfe Nordic blir först att erbjuda Zerobody – Dry Floating

Lyfe Nordic blir först att erbjuda Zerobody – Dry Floating

Publicerat av: Redaktionen

Biohacking, wellness, innovation, tre ord som beskriver Zerobody, den nya maskinen som nyligen kommit till Sverige.

Hälsobolaget Lyfe Nordic har i samarbete med Palmer Friskvård i Malmö, levererat den första maskinen.

Zerobody och dry floating är en populär trend som tagit USA med storm de senaste åren. Den används av bl.a. stora idrottslag inom NFL, NHL och NBA, hälsocenter, hotell och spa.

Lyfe Nordic blir först att erbjuda Zerobody – Dry Floating

Dry floating ger alla effekter som klassisk floating, men är mer praktiskt och lönsamt.

Floating anses runt om i världen som den mest effektiva behandlingen mot b.la. stress, återhämtning, sömn och smärtor i muskler och leder. Nu kan man få alla dessa fördelar men utan att behöva duscha, bli blöt, eller stänga in sig i en mörk kapsel. Zerobody erbjuds även med hörlurar som har inbygga andningsövningar, meditation eller lugn musik.

Maskinen är utvecklad och patenterad av det italienska spaföretaget Starpool Wellness Concept.

”Vi på Lyfe Nordic är stolta partners till Starpool och vill sprida denna fantastiska maskin som verkligen kan göra skillnad i människors liv. För oss är det viktigt att erbjuda produkter som är unika och ger en upplevelse utöver det vanliga”, säger Elias Alhar, grundare av Lyfe Nordic.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>