Monocl anställer Guy Bowman som Vice President Sales
Hem NYHETER Monocl anställer Guy Bowman som Vice President Sales

Monocl anställer Guy Bowman som Vice President Sales

Publicerat av: Redaktionen

Industriveteranen kommer att leda bolagets globala försäljning och amerikanska expansion

Monocl anställer Guy Bowman som Vice President Sales 1

Guy Bowman, VP Sales Monocl

Monocl, bolaget bakom den globalt ledande plattformen för att identifiera och bygga affärsrelationer med experter inom life science, meddelar idag att den amerikanske säljchefen Guy Bowman har tillträtt i rollen som Vice President Sales.

Björn Carlsson, VD för Monocl, kommenterar: ”Vi tar ett stort kliv framåt som bolag i och med rekryteringen av Guy Bowman. Guy kommer att leda vår försäljningsorganisation och tillför med sin bakgrund en högst relevant kommersiell industrierfarenhet till bolaget. Han spelar en nyckelroll i vår aggressiva amerikanska expansion och i vår globala tillväxtstrategi. Jag har stora förhoppningar på Guys förmåga att leverera resultat samt på hans kapacitet att utöka och vidareutveckla vår befintliga försäljningsorganisation”.

Guy Bowman, VP Sales Monocl, adderar: ”Det är fantastiskt kul att bli en del av Monocl och få driva på den kraftiga tillväxt som bolaget har upplevt under de senaste åren. Med sin maskinlärande ryggrad erbjuder Monocls mjukvaruplattform ett överlägset tillvägagångsätt för att identifiera opinionsledare och vetenskapliga experter i en djupt fragmenterad marknad. Monocl adresserar effektivt det kritiska behovet för läkemedelsbolag och andra bolag i branschen att kontinuerligt etablera viktiga affärsrelationer med externa aktörer i så tidig fas som möjligt.”

Guy har mer än två decenniers erfarenhet från vertikaler såsom knowledge management, analytics samt professional services och har därigenom bidragit till utvecklingen av nya läkemedel och produkter i branschen. Guy kommer från ledande försäljningspositioner på Thomson Reuters och nu senast från Veeva Systems. En länk för direktkontakt återfinns här: https://www.linkedin.com/in/guybowman.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>