Hem EVENEMANG Nedbrytbara sugrör blev Årets Shooting Star i The Brewhouse Award

Nedbrytbara sugrör blev Årets Shooting Star i The Brewhouse Award

Publicerat av: Redaktionen

Sjukvårdsutbildning med AR-glasögon, låsbar säkerhetsmutter som förhindrar cykelstöld och växtbaserad seafood är bara några av idéerna som gick hem som vinnare från kvällens finalgala i The Brewhouse Award i Göteborg.

Nedbrytbara sugrör blev Årets Shooting Star i The Brewhouse Award 3Rawstraw som tillverkar nedbrytbara sugrör av skånsk råghalm vann Årets Shooting Star med motiveringen ”Med positiv energi och strålglans gav idégivarna en injektion till The Brewhouse Award. Ett framåtskridande som kommer att förverkliga en idé som möter både nuvarande och framtida samhällsutmaningar.”

– Det är alltid väldigt lärorikt att tävla. Jag tror inte riktigt att vi förstod hur stor den här tävlingen var. Vi är väldigt glada för att vi har fått vara med, säger Elise Lindow som är säljansvarig på Rawstraw.

Extra strålglans

165 inskickade bidrag blev 18 finalister. Under finalgalan i 2019 års upplaga av The Brewhouse Award omgärdades slutligen 6 vinnare av extra strålglans.

I kategorin Music Innovation vann debutanten Katarina Hemlin med låten ”Vi vill leva, Vi vill dö i Göteborg”, som nu kommer att bli hela Göteborgs soundtrack till 400-årsjubileet 2021.

– Det känns på riktig helt sjukt. Jag var så säker på att jag inte skulle vinna, men jag ville verkligen det. Det här är min stad precis som det är alla andras och då betyder en sån här tävling väldigt mycket, säger Katarina Hemlin.

All information om vinnare, priser och motiveringar finns på https://brewhouse.se/the-brewhouse-award/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>