Nexer tecknar ramavtal med Nordic Medtest
Hem NYHETERE-HÄLSA Nordic Medtest signerar ramavtal med Nexer

Nordic Medtest signerar ramavtal med Nexer

Publicerat av: Redaktionen

I Medtests upphandling av konsulttjänster inom IT blev Nexer tilldelade avtal inom två av tre ansökta områden och blev etta i rangordningen i de tilldelade avtalsområdena.

Varje avtalsområde innefattar flera roller som möter Nordic Medtests behov av experter och specialister i sitt arbete för en fungerande nationell digital infrastruktur inom vård, omsorg och e-hälsa.

De olika områdena där Nexer ansökt och fått tilldelning är:
  • Test- och testledning
  • Mjukvaruutveckling

Avtalet gäller från januari 2023 med en avtalstid på 24 månader med möjlighet till förlängning i ytterligare 24 mån. Den totala volymen för de två ovanstående områdena är 120 miljoner kronor.

Nexer tecknar ramavtal med Nordic Medtest– Vi är naturligtvis oerhört stolta och glada över tilldelningen kring detta ramavtal. Det visar än en gång att Nexer är ett techbolag i absolut framkant som vill skapa en lovande framtid tillsammans med våra kunder. Genom tilldelningen av Nordic Medtests ramtavtal kring IT-konsulttjänster så kan vi bidra till en fungerande nationell infrastruktur kring samhällskritiska system i den svenska välfärden vilket känns otroligt viktigt och väldigt spännande, säger Matthias Lehnecke Affärsenhetschef på Karlstadskontoret.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>