Nordic Travelblog Event på Sheraton Hotel
Hem LIVSSTIL Nordic Travelblog Event på Sheraton Hotel

Nordic Travelblog Event på Sheraton Hotel

Publicerat av: Redaktionen

På fredagen, tidig kväll var vi inbjudna till ett reseevent som anordnades av Nordic Travelblog Event, på anrika Sheraton Hotel i centrala Stockholm.

Det var många inbjudna gäster bloggare, skribenter, influensers. Vid bordet hade jag förra årets resebloggare, http://rositareser.se.

Vi fick ta del av fyra föreläsningar tillika fyra turistbyråer Belgien som gav oss information om Flanders img_20161202_212323, Florida Keys & Key West, Murcia i Spanien och Israel. Det som inspirerade samt lockande mig mest var och är Israel, du får sol, stadsliv samt kulturen och naturligtvis Florida Keys & Key West och deras fem resestopp som var Key Largo, Islamorada, Marathon, Pine Key och Lower Key samt Key West det gav mig mersmak och stor portion nyfikenhet att uppleva i verkliga livet. Kanske nästa resa bär mig dit.

Till presentationerna fick vi smaka av ett par viner, ett vitt Spanskt vin vid namnet Esmeralda samt ett rött vin Hermon från Israel. Jag blev mäktigt imponerad av det Israeliska vinet då jag själv är skapligt kunnig i vinvärlden.

Vi fick även ta del utav utvecklingen och modet i fotograferingens värld, hur och vad man ska tänka på när man vill skapa ett foto som ger intryck. Även en intressant pretention vad gällande möjligheten, att få en intäkt på sin blogg och bloggande.

Kvällen förflöt med god mat och härlig inspiration och nya idéer och för mig NYA resmål.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>