RaySearch lanserar RayCare 6A
Hem PRODUKTNYTT RaySearch Laboratories AB lanserar RayCare 6A

RaySearch Laboratories AB lanserar RayCare 6A

Publicerat av: Redaktionen

RaySearch Laboratories AB (publ) släpper den senaste versionen av RayCare, nästa generation av onkologiinformationssystem.

Lanseringen av RayCare 6A medför betydande förbättringar genomgående i hela produkten samt ökad kompabilitet med andra informationssystem på sjukhuset vilket förbättrar dataflödet mellan olika system.

RayCare 6A innehåller förbättrad funktionalitet för hantering av patientjournaler såsom ökad användarvänlighet genom att konfigurerbara mallar för datainmatning införts, samt utökat stöd för konton för registrering av aktiviteter som genererar finansiell ersättning för sjukhuset.

RayCare 6A erbjuder även ökad kompabilitet med sjukhusets andra informationssystem genom att det nu finns stöd för att skicka och ta emot behandlingsresultat, i linje med den nyligen lanserade IHE-RO-profilen XRTS. Detta innebär att det blir enklare att använda flera olika samexisterande informationssystem och att användarna kan se informationen om levererade behandlingsfraktioner i det system de föredrar att arbeta i.

Viktiga nyckelfunktioner som lanserades i december förra året, såsom användarkonfigurerbara arbetsflöden och dokument, har också utökats i denna version. RayCare 6A är dessutom ännu mer integrerat med andra RaySearch-produkter. Mer data kan överföras automatiskt  och visas upp mellan produkterna så att användarens arbetsflöde blir mer effektivt.

RaySearch lanserar RayCare 6AJohan Löf, grundare och vd, RaySearch: ”Vi ser ett starkt ökat intresse för RayCare som har utvecklats till att bli nästa generation av onkologiinformationssystem. Det faktum att RaySearch är en systemoberoende aktör på marknaden bidrar också till att cancerkliniker runt om i världen ser RayCare som ett attraktivt alternativ som bidrar till effektiv, säker och integrerad cancervård.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>