RLVNT skriver avtal för att distribuera Therabody’s banbrytande produkter i Norden, Frankrike och Benelux
Hem LIVSSTIL RLVNT skriver avtal för att distribuera Therabody’s banbrytande produkter i Norden, Frankrike och Benelux

RLVNT skriver avtal för att distribuera Therabody’s banbrytande produkter i Norden, Frankrike och Benelux

Publicerat av: Redaktionen

RLVNT Distribution AB, ledande distributör inom sport-, hälso- och livsstilsteknologi, kommer nu att börja distribuera Therabody’s marknadsledande återhämtningsprodukter i Norden, Frankrike och Benelux.

Partnerskapet med Therabody blir ytterligare ett stort steg i RLVNT:s målsättning att göra återhämtningsprodukter av professionell kvalitet tillgängliga för konsumentmarknaden.

Till en början var Theraguns massagepistoler endast ett hemligt vapen för professionella idrottare, men är nu allmänt kända för att påskynda återhämtning, minska muskelspänningar och förbättra rörelse och flexibilitet för alla med en aktiv livsstil.

Den första versionen av Theragun, uppfunnen och designad 2009 av den amerikanska wellness-teknikpionjären Dr. Jason Wersland, blev snabbt populär på marknaden. Tekniken har sedan dess utvecklats, och stötvågsmassage har nu blivit standardpraxis bland professionella idrottare och terapeuter över hela världen. Med en efterfrågan som fortsätter att växa, inkluderar Therabodys produktportfölj TheraFace för antiktsmassage och behandling, RecoveryAir kompressionssystem, vibrerande rollers i Wave-serien samt PowerDots elektroniska muskelstimulatorer.

RLVNT skriver avtal för att distribuera Therabody’s banbrytande produkter i Norden, Frankrike och Benelux”Distributionsavtalet med RLVNT täcker Norden, Frankrike och Benelux och syftar till att göra professionella återhämtningsprodukter mer tillgängliga för konsumenter. Det kommer också att stärka RLVNTs nuvarande position som den ledande distributören av innovativ sportteknologi till konsumentelektronik-kanalen samt sport- och friskvårdskunder på dessa marknader, säger Jason Wersland, Grundare för Therabody.

”Therabody och dess pålitliga produkter är väletablerade bland professionella idrottslag, atleter, tränare och fysioterapeuter. Men produkterna är också de perfekta verktygen för alla som vill ta hand om sin återhämtning och sitt välbefinnande. Vi är glada över att få ut Therabodys unika sortiment till våra samtliga våra marknader och i slutändan arbeta tillsammans med Therabody för att få människor att må bättre, prestera bättre och leva livet på deras villkor”, säger Martin Liljegren, medgrundare på RLVNT Distribution.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>