RSG Group España väljer GTT Managed SD-WAN för att förbättra den digitala upplevelsen i sina gym
Hem LIVSSTIL RSG Group España har valt GTT Managed SD-WAN för att förbättra den digitala upplevelsen i sina gym

RSG Group España har valt GTT Managed SD-WAN för att förbättra den digitala upplevelsen i sina gym

Publicerat av: Redaktionen

GTT Communications, Inc. (OTC: GTTN), en ledande global cloud networking-leverantör till multinationella kunder, meddelar idag att RSG Group España, ett ledande fitness- och livsstilsföretag, har valt GTT Managed SD-WAN för att ansluta sitt huvudkontor i Madrid och 40 gym över hela Spanien för att förbättra den digitala upplevelsen för sina medlemmar och personal.

RSG Group España genomgår en digital transformation av sina gym för att leverera bättre och mer motiverande fitnessupplevelser.

Företaget förlitar sig på sitt säkra, högpresterande nätverk, tillhandahållet av GTT, för att ansluta sin personal och kunder med högkvalitativt multimediainnehåll och data. GTT SD-WAN-lösningen ger RSG Group España förbättrad kontroll och synlighet av trafiken i sitt nätverk, liksom möjligheten att prioritera och optimera olika typer av nätverkstrafik. Detta gör att företaget kan säkerställa bästa möjliga prestanda för sin verksamhet och applikationer i realtid, till exempel videokonferenser och streaming, anpassning till bandbreddsanvändning i enlighet med affärsbehov. Lösningen gör det också möjligt att snabbt och enkelt implementera nätverkskonfiguration och policyändringar på alla befintliga och framtida webbplatser, så att RSG Group España kan centralt hantera sitt nätverk i en miljö som förändras kontinuerligt. Dessutom integrerar GTT: s Managed SD-WAN-lösning fiberbaserat bredband och 4G-säkerhetskopiering för att säkerställa motståndskraft på varje plats.

RSG Group España väljer GTT Managed SD-WAN för att förbättra den digitala upplevelsen i sina gym”Vi har valt GTT:s Managed SD-WAN eftersom det är absolut nödvändigt för oss att driva vårt nätverk med största möjliga upptid och smidighet så att vi kan fortsätta att utöka vårt utbud av fitnessupplevelser”, säger Chantal Garicano, chef för administration och finans på RSG Group España. ”Den avancerade portalfunktionen i GTT:s SD-WAN-lösning ger oss större synlighet i vårt nätverk, hjälper oss att hantera våra resurser och applikationer mer effektivt och gör det lättare för oss att snabbt identifiera och felsöka problem.”

”Vi är glada över att kunna stödja RSG Group España med vår nätverkskompetens och Managed SD-WAN-tjänst då det ger nya möjligheter att erbjuda den bästa digitala upplevelsen för sina kunder och anställda”, säger Tom Homer, Division President Europe, GTT. ”Ett snabbt, säkert och pålitligt nätverk är nyckeln till att möjliggöra de bästa teknikdrivna användarupplevelserna, och vi ser fram emot att samarbeta med RSG Group España när de utökar sin användning av innovativ digital teknik för att hjälpa människor att bli mer aktiva och ha roligt.”

Detta pressmeddelande från GTT är en översättning av den ursprungliga engelska versionen. Syftet är att säkerställa konsekvens i betydelsen mellan de engelska och svenska versionerna, i händelse av skiljaktigheter så ska den engelska versionen gälla.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>