Sciety höll en investerarkväll på MSD
Hem EVENEMANG Sciety höll en investerarkväll på MSD

Sciety höll en investerarkväll på MSD

Publicerat av: Redaktionen

Investeringsnätverket Sciety bjöd tillsammans med MSD in till investerarkväll där två tillväxtbolag, Inhalation Sciences och PictureMyLife, inom digital hälsa och medicinteknik fick presentera sig.

Båda företagen är redan etablerade på flera stora och expansiva marknader. Därefter minglade närmare 140 personer vidare med bolagen och diskuterade möjliga IT-hälsa.se samarbetsprojekt.

Gäster under kvällen var bland andra ’private bankers’, investerare och experter inom life science och digitalisering.

– Det är viktigt att MSD fortsätter bidra till utvecklingen av det life science-kluster som nu växer fram i Hagastaden och då inte minst digitaliseringen i hälso- och sjukvården. För oss är det därför självklart att stärka samarbetet ytterligare med vården, akademin och centrala myndigheter och departement för att patienterna ska få bästa möjliga vård. Att också bidra till att stärka investerarrelationerna för att påskynda digitaliseringen är en självklar och naturlig del i det arbetet, säger Ulf Janzon, tf VD, MSD.

MSD flyttade under 2015 till Hagastaden och har etablerat sig i det Life science kluster som nu växer fram kring Karolinska Institutet och Nya Karolinska Solna. MSD bidrar aktivt till att förbättra interaktionen inom området genom olika möten och aktiviteter, inte minst de mycket populära ”Brown Bag Lunch” med tema ”hälsa möter IT”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>