Seniorer i Kanada njuter av solljus från Suntech
Hem Nyheter Seniorer i Kanada njuter av solljus från Suntech

Seniorer i Kanada njuter av solljus från Suntech

Publicerat av: Redaktionen

Seniorer i Kanada njuter av solljus från Suntech

Seniorer i Kanada njuter av solljus från Suntech 3Solljus och värme uppskattas även av de äldre i Kanada. Hos oss på Suntech pågår arbetet inför nästa leverans till Le Groupe Maurice Inc. Ett företag som bygger och driver andelslägenheter och pensionärs- och vårdboenden där det erbjuds olika nivåer på service och vård.

Vi har tidigare levererat solanläggningar till tio stycken av deras boenden, något som visat sig vara uppskattat, nu har företaget köpt solar till ytterligare fem enheter.

Le Groupe Maurice erbjuder pensionärer levnadsmiljöer där fokus ligger på hälsa, frihet, aktivt liv och komfort. I anslutning till sitt boende har de äldre tillgång till fina sällskapsytor och en mängd aktiviteter. Den som vill ägna sig åt friskvård kan besöka spaavdelningen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>