Suunto introducerar Spartan Trainer Wrist HR – en ny och lätt GPS-klocka
Hem Hälsa Suunto introducerar Spartan Trainer Wrist HR – en ny och lätt GPS-klocka

Suunto introducerar Spartan Trainer Wrist HR – en ny och lätt GPS-klocka

Publicerat av: Redaktionen

Suunto Spartan-familjen blir större i och med lanseringen av Spartan Trainer Wrist HR – en elegant och lätt träningsklocka med GPS som passar aktiva människor.

Suunto introducerar Spartan Trainer Wrist HR – en ny och lätt GPS-klocka 3Spartan Trainer är betydligt mindre i storlek jämfört med sina föregångare, men kommer fullmatad med mångsidiga träningsfunktioner, daglig aktivitetsregistrering, samt pulsmätning på handleden med teknik från branschledande Valencell

Tydliga diagram i färg som är lätta att läsa av ger dig feedback och sammanställningar dygnet runt, varje dag, medan dagliga målsättningar för steg och kalorier hjälper dig hålla formen. Med puls- och rörelsemätning på handleden, anpassningsbara urtavlor och träningsfunktioner för många olika sporter är Spartan Trainer redo att bli din träningspartner

Den kompakta men robusta klockan är vattentålig till 50 meters djup, så det inga problem att ta en simtur med den. En batteritid på upp till 10 timmar (30 timmar med alternativ för energisparläge) ger dig massor av träningstid. Använd Spartan Trainer som en vanlig klocka med aktivitetsregistrering i upp till 14 dagar innan du behöver ladda den.

Inomhus- och utomhussporter
Att träna med Spartan Trainer är enkelt och roligt. Den använder GPS för att mäta hastighet, tempo, avstånd och höjd. Med 80 förinstallerade sportlägen är den redo för i princip vilken sport som helst, direkt när den packas upp. Sportspecifika displayer för löpning, cykling och simning visar relevant information på skärmen i realtid.

Spartan Trainer bygger vidare på Suuntos anrika äventyrshistoria. Klockan är utrustad med GPS-navigering och en spårvy som gör det enkelt att utforska nya rutter och platser – samtidigt som du kan vara säker på att alltid hitta hem. Suunto Spartan Trainer uppmuntrar alla att utforska sin stadsmiljö. Lämna vardagsrutinen bakom dig och vidga vyerna för att hitta dolda pärlor.
Suunto introducerar Spartan Trainer Wrist HR – en ny och lätt GPS-klocka 4

Fem färgstarka designer
Suunto Spartan Trainer Wrist HR finns i fem olika modeller: Guld och Steel med iögonfallande detaljer i rostfritt stål passar dig som vill ha en elegant och urban stil, medan modellerna Ocean, Blue och Black har en sportigare look. Det rekommenderade försäljningspriset för Suunto Spartan Trainer Wrist HR är 2600–3100 kr.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>