Sveriges läkarförbund och Swedish Medtech blir samarbetspartners till Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe 2024
Hem NYHETERE-HÄLSA Sveriges läkarförbund och Swedish Medtech blir nu samarbetspartners till Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe 2024

Sveriges läkarförbund och Swedish Medtech blir nu samarbetspartners till Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe 2024

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges läkarförbund och Swedish Medtech ingår samarbete med Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe.

Mötesplatserna äger rum den 24–25 januari 2024 på Kistamässan i Stockholm och är Sveriges största mötesplatser för hela hälso- och sjukvården samt e-hälsa och välfärdsteknologi.

Samarbetet innebär att organisationerna blir aktiva partners som deltar i utvecklingen av mötesplatsen och arbeta för att främja kunskap, innovation och utveckling inom hälso– och sjukvården samt omsorgen.

Sveriges läkarförbund är den största fackliga organisationen för läkare i Sverige, med över 55 000 medlemmar. Organisationen arbetar för att säkerställa en hög kvalitet på hälso- och sjukvård i Sverige och är en stark förespråkare för läkarnas rättigheter och arbetsvillkor.

”Mässorna är viktiga mötesplatser för hälso- och sjukvårdssektorn och vi är stolta över att bli samarbetspartner”, säger Sofia Rydgren Stale, ordförande i Sveriges läkarförbund. ”Vi ser fram emot att bidra med vår expertis och arbeta tillsammans med andra aktörer inom sektorn för att främja kunskap, innovation och utveckling inom svensk hälso- och sjukvård”, avslutar Sofia.

Swedish Medtech är en branschorganisation för de medicintekniska företagen i Sverige och har idag drygt 200 medlemsföretag. Organisationen arbetar långsiktigt med strategiska frågor som är viktiga för den medicintekniska branschen och svensk hälso-, sjukvård och omsorg. Detta partnerskap är ett steg framåt för att främja samarbetet mellan branschaktörer och att främja en hög kvalitet på hela sjukvården i Sverige.

”Vi är mycket glada över att välkomna Sveriges läkarförbund och Swedish Medtech som samarbetspartners till Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe. Deras expertis och kunskap kommer att bidra till att göra mötesplatserna ännu mer relevanta och värdefulla för våra deltagare”, säger Marie Jacobsson, affärschef till mötesplatserna.

Sveriges läkarförbund och Swedish Medtech blir samarbetspartners till Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe 2024

Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe 2023

Mötesplatserna för hela vården är de största mässorna i sitt slag i Sverige och lockar tusentals besökare från hela landet. Mässorna fokuserar på aktuella frågor och utveckling inom hälso- och sjukvårdssektorn och erbjuder ett brett utbud av seminarier, utställningar och nätverksmöjligheter för alla som är verksamma inom sektorn.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>