Tobii Dynavox lanserar I-110, nästa generations pekskärmbaserade samtalsapparat
Hem PRODUKTNYTT Tobii Dynavox lanserar I-110, nästa generations pekskärmbaserade samtalsapparat

Tobii Dynavox lanserar I-110, nästa generations pekskärmbaserade samtalsapparat

Publicerat av: Redaktionen

Tobii Dynavox, världsledaren inom kommunikationshjälpmedel, lanserar idag Tobii Dynavox I-110, sin nästa generations medicinklassade pekskärmsbaserade samtalsapparat.

Enheten som är baserad på Windows 10 är ett idealiskt kommunikationsverktyg för personer som saknar eller har nedsatt talförmåga på grund av diagnoser som autism, cerebral pares, Downs syndrom, stroke eller afasi.Tobii Dynavox lanserar I-110, nästa generations pekskärmbaserade samtalsapparat 2

I-110 är en specialutvecklad samtalsapparat som banar ny väg bland tekniska kommunikationshjälpmedel. Med sin extremt hållbara och vattentåliga design, samt kraftfulla framåtriktade högtalare ger den användaren en tydlig röst och kan användas i vardagens alla miljöer, även i högljudda folksamlingar eller på lekplatser.

– I och med I-110 har vi nu ett komplett erbjudande inom pekbaserad kommunikation, säger Fredrik Ruben, affärsområdeschef för Tobii Dynavox. Vi kan erbjuda användare ett brett spektrum av produkter, från rena appar för iOS och Windows, till talsurfplattan Indi som erbjuds direkt till konsumenter och vidare till den medicinklassade I-110 som är anpassad för förskrivningsmarknaden. Med sin förstklassiga funktionalitet och enastående tålighet är I-110 än värdig efterträdare till T-Serien som vi har haft under en lång tid.

I-110 har en elegant och tålig design. Den har falltestats från 1,5 meter, har ett vatten- och dammtåligt yttre och en batteritid på mer än 10 timmars kontinuerligt användande. Den inkluderar också IR-baserad omgivningskontroll, inbyggt stativ och är kompatibel med ett flertal alternativa inmatningsmetoder inklusive kontaktskanning, huvudmus och fingerguide.

I-110 kommer med en full uppsättning av Tobii Dynavox kommunikationsprogramvaror förinstallerade, inklusive branschledande Communicator 5 och Snap + Core First. Programvarorna stöder användare under alla steg på deras kommunikationsresa – från nybörjaren som kommunicerar med symboler till den fullt läs- och skrivkunniga användaren. Tillsammans med ett ekosystem av support och en omfattande teknisk supportgaranti ger I-110 sina användare trygghet och självförtroende att kommunicera när och var som helst.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>