Upprätthåll din aktiva livsstil med nya Suunto 3 Fitness
Hem Livsstil Upprätthåll din aktiva livsstil med nya Suunto 3 Fitness

Upprätthåll din aktiva livsstil med nya Suunto 3 Fitness

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar Suunto att den nya Suunto 3 Fitness klockan kommer att finnas i handeln från och med 25 april.

Upprätthåll din aktiva livsstil med nya Suunto 3 Fitness 5Suunto 3 Fitness, som är utformad för människor med en aktiv livsstil som värdesätter hälsa och välbefinnande, har innovativa anpassningsbara träningsplaner som baseras på din personliga konditionsnivå. Dessutom registrerar den daglig påfrestning och återhämtning, vilket hjälper dig att hitta en hälsosam balans mellan aktivitet och vila.

Suunto 3 Fitness har en ny Suunto-app med en logg som registrerar aktivitet och vila, samt en GPS-funktion för att registrera hastighet, distans och din rutt.

Stilren design för vardagsbruk

Suunto 3 Fitness passar både för olika träningsformer och för användning som en elegant klocka. – När det gäller design förlitar vi oss alltid på sådant som kännetecknar Suunto: hållbarhet, precision och tillförlitlighet. Men när vi utformade Suunto 3 Fitness ville vi gå ännu längre. Vi gjorde den mindre och lättare än några av våra tidigare anslutna sportklockor, berättar Suuntos designchef Timo Yliluoma. – Den minimalistiska infattningen i rostfritt stål ger klockan en hållbar men ändå snygg urtavla, samtidigt som det lilla formatet och det mjuka armbandet gör den lätt och bekväm att använda dygnet runt. Det är därför vi säger att Suunto 3 Fitness är vackert slitstark.

Träningsplan och vägledning som anpassar sig efter dig

Det är enkelt att träna med Suunto 3 Fitness. Baserat på din personliga profil skapar klockan en sjudagars träningsplan med optimal varaktighet och intensitet för varje träningspass för att förbättra konditionen. De planerade träningspassen är enkla att aktivera och följa, och när du väl har satt igång ger klockan dig vägledning så att du håller dig på rätt intensitetsnivå. Dessutom meddelar den dig när du når träningsmålet. Du kan också välja att träna utan vägledning.Upprätthåll din aktiva livsstil med nya Suunto 3 Fitness 6

Efter ett par träningspass bedömer klockan din konditionsnivå. Träningsrekommendationerna baseras på din aktuella konditionsnivå och registrerad träningshistorik. Suunto 3 Fitness anpassar automatiskt träningsplanen efter dina aktuella aktiviteter, så om du missar ett träningspass eller gör lite mer än planerat, behöver du inte uppdatera planen manuellt.

Fylld med Suuntos sportexpertis

Tack vare Suuntos sportexpertis är Suunto 3 Fitness redo för alla dina sporter, från löpning, simning och cykling till gymträning, vandring och många fler. Klockan använder handledsbaserad kadens för att mäta hastighet och distans när du går eller springer, vilket innebär att du kan registrera hastighet och distans även inomhus.

Handledsbaserad pulsmätning av Valencell Inc. gör klockan enkel att använda, och vattenbeständighet till 30 meter innebär att du utan problem kan simma med Suunto 3 Fitness. Klockan har fem dagars batteritid med aktivitetsregistrering dygnet runt aktiverad.

Hitta en balans mellan aktivitet och vila

Upprätthåll din aktiva livsstil med nya Suunto 3 Fitness 7Klockan räknar automatiskt dina dagliga steg och förbrukade kalorier, och tydliga sammanfattningar ger information om din övergripande aktivitet, vilket hjälper dig att hitta en balans mellan aktivitet och vila. Bär klockan på natten för att även registrera din sömn. I sömnsammanfattningen visas hur länge och hur bra du sov.

Dessutom mäter klockan din påfrestning och återhämtning under hela dagen för att du garanterat alltid ska ha tillräckligt med energi för att ta dig igenom dagen.

Registreringen av sömnkvalitet, påfrestning och återhämtning, samt den anpassningsbara träningsvägledningen, har utvecklats i ett nära samarbete med Firstbeat Technologies, som Suunto har arbetat med under lång tid inom sportvetenskap.

Förbättra din upplevelse av Suunto 3 Fitness med den nya Suunto-appen

Upprätthåll din aktiva livsstil med nya Suunto 3 Fitness 8Suunto 3 Fitness ansluter till den helt nya Suunto-appen, som registrerar alla dina aktiviteter och håller dig uppdaterad vad gäller aktivitet, sömn och allmän konditionsnivå. Dela minnesvärda stunder från dina aktiviteter och interagera enkelt med andra personer som använder Suunto-appen.

Genom att ansluta till Suunto-appen blir det även möjligt att registrera hastighet, distans och rutter baserat på din mobila enhets GPS. Anslutningen till en smarttelefon ger aviseringar om inkommande samtal, meddelanden och andra aviseringar på din klocka. Suunto-appen kommer att finnas tillgänglig via App Store och Google Play.

Suunto 3 Fitness Gold och All Black (rekommenderat butikspris 2400 kr) har guld- eller svartpläterade knappar och infattningar i rostfritt stål, medan Suunto 3 Fitness Black, Ocean och Sakura har polerade infattningar i rostfritt stål (rekommenderat butikspris 2000 kr).

Läs mer om Suunto 3 Fitness på: www.suunto.com/suunto3fitness

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>