Hem EVENEMANG Välkommen att vara med när utmärkelsen Skånes bästa vårdcentral delas ut

Välkommen att vara med när utmärkelsen Skånes bästa vårdcentral delas ut

Publicerat av: Redaktionen

Vårdcentralen Förslöv, Vårdcentralen Anderslöv och Garnisonsgatan Läkargrupp är utan inbördes rangordning nominerade till utmärkelsen Skånes bästa vårdcentral 2020.

Välkommen att vara med när utmärkelsen Skånes bästa vårdcentral delas utPriset delas ut till den vårdcentral som under föregående år visat bäst resultat inom ett antal områden, bland annat patientomdömen i den nationella patientenkäten och kvalitetsindikatorer för vårdcentral i Hälsoval Skåne. De nominerade vårdcentralerna är de som bäst uppfyller kraven.

Vinnaren belönas med en prissumma på 60 000 kronor och tvåorna får 20 000 kronor vardera. Dessutom får både vinnaren och tvåorna ett glasäpple designat av Hanne Dreutler.

Läs mer om utmärkelsen och kriterierna här.

Vem som vinner avslöjas den 4 mars i Rådhuset, Kristianstad. Prisutdelningen sker i samband med att hälso-och sjukvårdsnämndens sammanträde.

Tid: 4 mars klockan 10.45.

Plats: Rådhuset, Kristianstad. Anmälan görs i receptionen vid ankomst.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>