Hälsoteknikföretaget VirtualLab blir medlem i Swedish Medtech
Hem TEKNIK VirtualLab blir medlem i Swedish Medtech

VirtualLab blir medlem i Swedish Medtech

Publicerat av: Redaktionen

Hälsoteknikföretaget VirtualLab har anslutit som medlem i branschorganisationen Swedish Medtech.

Medlemskapet innebär att VirtualLab ytterligare stärker sitt arbete med att öka kvaliteten och tillgängligheten inom vård och omsorg genom innovativa digitala verktyg.

– Medlemskapet i Swedish Medtech ger oss fler möjligheter att forma en proaktiv och förebyggande vård och omsorg genom våra digitala produkter. Det handlar exempelvis om mätning av vitala tecken med hjälp av AI-teknik, monitorering av EKG på distans och självprovtagning i det egna hemmet, säger Thomas af Bjur, vice VD för VirtualLab.

Hälsoteknikföretaget VirtualLab blir medlem i Swedish Medtech

VirtualLabs vice VD Thomas af Bjur

VirtualLabs utgångspunkt är tidig upptäckt av sjukdom och monitorering på distans genom högkvalitativa digitala produkter. Det säkerställer enkelhet för patienten, ger vårdgivare snabb och överskådlig information samt effektiverar vård och omsorg. Fokus är att erbjuda en helhetslösning för patienter med främst kroniska tillstånd.

– Genom att samverka inom ramen för Swedish Medtech, med 200 andra medlemsföretag, fortsätter vi vår tillväxtresa där siktet är inställt på att ge fler patienter tillgång till våra unika digitala produkter, säger Thomas af Bjur, vice VD för VirtualLab.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>