Hälsoteknikföretaget VirtualLab integrerar digitala självtester från FindOut Diagnostic
Hem TEKNIK VirtualLab integrerar digitala självtester från FindOut Diagnostic

VirtualLab integrerar digitala självtester från FindOut Diagnostic

Publicerat av: Redaktionen

Hälsoteknikföretaget VirtualLab integrerar digitala självtester från FindOut Diagnostic i den egna plattformen.

Med självtester av högsta kvalitet får den enskild individen pålitliga svar om sitt hälsotillstånd utan att behöva lämna det egna hemmet.

Hälsoteknikföretaget VirtualLab integrerar digitala självtester från FindOut Diagnostic– Genom att integrera digitala självtester från FindOut Diagnostic i VirtualLabs innovativa plattform stärker vi möjligheten att koppla samman produktägare med vårdgivare, säger Roger Mellin, VD för VirtualLab.

VirtualLabs utgångspunkt är tidig upptäckt av sjukdom och monitorering på distans genom högkvalitativa digitala produkter. Det säkerställer enkelhet för patienten, ger vårdgivare snabb och överskådlig information samt effektiverar vård och omsorg. Fokus är att erbjuda en helhetslösning för patienter med främst kroniska tillstånd.

– Vi ser med stor glädje och stolthet framemot att ihop med FindOut Diagnostics forma framtidens vård och omsorg. Tillsammans kommer vi att bidra till förbättrad hälsa och ökad tillgänglighet för den enskilde individen, säger Roger Mellin, VD för VirtualLab.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>