DOZ Apotek först ut bland apoteken med digitala kvitton
Hem NYHETERE-HÄLSA DOZ Apotek är först ut bland apoteken med digitala kvitton

DOZ Apotek är först ut bland apoteken med digitala kvitton

Publicerat av: Redaktionen

DOZ Apotek inleder nu som första apoteksaktör ett samarbete med Kivra och möjliggör därmed för alla sina medlemmar att enkelt få sina kvitton digitalt.

Samarbetet går i linje med den övergripande målsättningen hos DOZ Apotek i att erbjuda en utmärkt kundupplevelse och minska miljöpåverkan.

DOZ Apotek går i bräschen för digitala kvitton.

I varje bransch behövs en vägvisare. Genom att gå i bräschen för apotekssektorn skapar DOZ Apotek en smidigare kundupplevelse. Kvittot sparas automatiskt i Kivra, utan risk att det tappas bort i fickor eller tvättmaskiner.

”Borttappade eller kastade kvitton tycker vi känns både onödigt och inte speciellt bra för miljön. Därför är vi stolta över att vara först i apoteksbranschen med att erbjuda kvitton i Kivra. Dessutom är vi extra glada att kunna erbjuda denna tjänst till våra medlemmar som ett mervärde och en smidigare shoppingupplevelse” säger Jessica Rösth, Produktionsledare på DOZ Apotek.

På Kivra ser man positivt på att ytterligare en bransch ansluter sig till det nya sättet att hantera kvitton. För DOZ Apotek är kvitton först ut, men fler tjänster är under utveckling.

”Vi är väldigt glada och stolta över samarbetet. Dels för att våra användare har efterfrågat just apotekskvitton, men även för att DOZ Apotek är så pass framåtlutade och vill digitalisera ännu mer” säger Anna Bäck, VD på Kivra.

DOZ Apotek först ut bland apoteken med digitala kvittonAtt få sitt apotekskvitto digitalt skapar såklart ett värde för oss som företag, våra medlemmar och samhället i stort. Vi drivs ständigt av utveckling så vi ser fram emot att utveckla samarbetet med Kivra och digitalisera ännu mer, för att förenkla för våra medlemmar. Vi vidareutvecklar redan nu vårt samarbete med Kivra inom fler områden” tillägger Stig Tornell, VD på DOZ Apotek.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>