Werlabs och Mindler-grundaren, Rickard Lagerqvist är ny styrelseledamot i Curoflow
Hem NYHETERE-HÄLSA Werlabs och Mindler-grundaren, Rickard Lagerqvist är ny styrelseledamot i Curoflow styrelse

Werlabs och Mindler-grundaren, Rickard Lagerqvist är ny styrelseledamot i Curoflow styrelse

Publicerat av: Redaktionen

Rickard Lagerqvist är specialistläkaren som har grundat de teknikorienterade vårdbolagen Werlabs, Colivia och Mindler.

Nu stärker han Curoflows styrelse för att hjälpa bolaget att ytterligare accelerera utveckling och tillväxt.

Werlabs och Mindler-grundaren, Rickard Lagerqvist är ny styrelseledamot i Curoflow

Rickard Lagerqvist

Under februari anslöt Rickard Lagerqvist till Curoflows styrelse som ordinarie ledamot.

Rickard är specialistläkare och har arbetat kliniskt i över 10 år. Utöver det har han grundat tre mycket framgångsrika digitala företag inom hälso– och sjukvårdssektorn. Werlabs möjliggör hälsokontroller genom blodprov och var under pandemin bland de första att erbjuda masstestning för covid-19. Colivia, som erbjuder en digital bemanningsplattform för sjukvårdspersonal och nu senast kommer Rickard från Mindler. Där har han i egenskap av medgrundare och VD varit med och byggt Europas ledande digitala psykologtjänst.

”Jag känner Alexander (reds anm Curoflows grundare) sedan några år tillbaka och när jag blev tillfrågad kändes det som en rolig utmaning! Vi var nära att gå in i ett gemensamt projekt för några år sedan men då var mitt fokus på Mindler. Därför känns det extra kul att vara med och bidra nu. Jag tror och hoppas att min erfarenhet och kunskap från vården och bolagsbyggande kommer bidra till Curoflows utveckling. Att som Curoflow gör, göra det möjligt för den traditionella vården att arbeta smart med digitala verktyg tror jag mycket på. Det finns otroliga värden för personalen och så klart även för patienterna”. Säger Rickard Lagerqvist, ny ledamot i Curoflow.

Curoflows grundare Alexander Knezevic fyller på:

”Det känns kul att välkomna Rickard till Curoflows styrelse! Rickard har i flera år varit någon jag sett upp till och han sitter på mängder med kunskap om hur man bygger framgångsrika bolag i vårdsektorn. Dessutom känns det bra att vi delar samma grundläggande värderingar. Curoflow har ett bra första år bakom sig, positiva KPI:er, trygga ägare och allt fler vårdgivare som ansluter. Det finns ett stort behov att fylla och vi gör vårt yttersta för att ge vården digitala verktyg som underlättar deras vardag. Med Rickards hjälp tror jag vi kan ta nästa steg i bolagets utveckling och genomföra planerade aktiviteter i såväl Sverige, som utomlands.” Säger Alexander Knezevic, VD och grundare av Curoflow.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>