89fa7575f00c69b6 org
Hem PRODUKTNYTT Xindao reklamprodukter nu med antimikrobiellt skydd

Xindao reklamprodukter nu med antimikrobiellt skydd

Publicerat av: Redaktionen

Xindao, internationell leverantör av reklamprodukter och tillbehör, har lanserat ett nytt sortiment av produkter skyddade med Biomaster antimikrobiell teknik.

Det nya sortimentet innehåller to-go kaffemuggar, trådlösa 3W-högtalare, 6-i-1 antimikrobiella kablar och en powerbank i fickformat – alla med antimikrobiellt skydd dygnet runt.

Dessa Xindao-produkter har testats enligt ISO 22196 av oberoende mikrobiologiska laboratorier. Varje artikel innehåller också Verimaster produktverifiering som är en spårningsteknik som säkerställer att produkter kan kontrolleras efter produktion för att garantera att de har behandlats med Biomaster-teknik.

Xindao levererar också XD Design ansiktsmask behandlad med Polygiene ViralOffTM, antimikrobiell teknologi från Polygiene. ViralOff är en behandling av textilier som reducerar mikroorganismer med över 99% på två timmar*.

Xindao är ett nederländskt företag baserat i Rijswijk, Nederländerna med en stark närvaro i Kina och kontor i Skandinavien, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Shanghai och USA och levererar till över 4000 reklamproduktsdistributörer bara i Europa.

Antti Boeschoten, produktchef från Xindao säger: ”På Xindao värdesätter vi tillförlitliga material som kan spåras – att välja Biomaster med Verimaster tracer var den perfekta lösningen för våra produkter. Vi vill kunna förse våra kunder med säkra produkter och kunna garantera materialets ursprung och kvalitet”.

b675bf3b792b7550 org”Det här är ett bra exempel på ett europeiskt samarbete med ett företag som även har en stark närvaro i Kina. Vi ser många möjligheter inom segmentet reklamartiklar där både Biomaster och Verimaster tillför betydande värde till produkterna. Lägger man till den Polygiene ViralOff-behandlade XD Design masken, så har vi ett bra exempel på hur vi kan leverera antimikrobiellt skydd för alla slags ytor och material, säger Ulrika Björk, VD Polygiene. Xindao utsågs även till Årets leverantör 2019 på den senaste Merchandise World före pandemin – Storbritanniens ledande och största internationella handelsutställning för reklamvaror.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>