​Apple Watch Series 4 med mobiluppkoppling nu hos Telenor
Hem NYHETERE-HÄLSA ​Apple Watch Series 4 med mobiluppkoppling nu hos Telenor

​Apple Watch Series 4 med mobiluppkoppling nu hos Telenor

Publicerat av: Redaktionen

Apple Watch Series 4 har landat i Telenorbutikerna – med förnyad design, fler möjligheter för kommunikation, träning och hälsa samt inbyggt e-sim för mobiluppkoppling.

​Apple Watch Series 4 med mobiluppkoppling nu hos Telenor 2Telenorkunder erbjuds även en inledande provperiod med möjlighet att testa tjänsten för mobiluppkoppling.

Apple Watch Series 4 med ny design och teknik hjälper användare att hålla kontakten, vara mer aktiva och sköta sin hälsa på nya effektiva sätt. Med hjälp av ett inbyggt mobilt e-sim går det att koppla upp klockan mot mobilnätet för att läsa meddelanden och mail eller ta samtal även utan att ha iPhonen till hands, till exempel under löprundan.

Den har över 30 procent större skärm, en smalare och mindre boett och ett nytt gränssnitt med mer information och detaljer. Apple Watch Series 4 och watchOS 5 ger mer avancerade funktioner för kommunikation och aktivitet samt nya ahälsofunktioner, som en ny accelerometer och gyroskop som kan upptäcka hårda fall.

Tjänsten Mobiluppkoppling klocka med e-sim för Apple Watch kostar 49 kronor per månad, med en inledande provperiod på sex kostnadsfria månader.

– Det här är något som många efterfrågat och ett viktigt steg för oss när det gäller att hjälpa människor att koppla upp och förenkla sin mobila vardag. Vi är väldigt glada för att nu kunna erbjuda Apple Watch med mobiluppkoppling till våra kunder, säger John Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges konsumentaffär på mobilsidan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>