Dynamic Code inleder samarbete med Boots Apotek i Norge
Hem NYHETERE-HÄLSA Boots Apotek i Norge ska samarbeta med Dynamic Code

Boots Apotek i Norge ska samarbeta med Dynamic Code

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Code har tecknat ett avtal med apotekskedjan Boots Apotek i Norge om återförsäljning av klamydiatester.

Samarbetet innebär att Dynamic Codes produkter för första gång finns i fysiska apotek i Norge, men kommer även att säljas online via Boots Apotek och dess ägare Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS.

Dynamic Code fortsätter att växa i Norge – nu även i fysiska apotek via Boots Apotek Norge samt online via Boots.no och dess ägare Alliance Helathcare.

Samarbetet inleds med att Dynamic Codes test för självprovtagning för klamydia kommer att säljas i över 150 Boots-apotek samt online.

– Vi är glada över att etablera oss i fysiska apotek i Norge med ett sådant ikoniskt varumärke som Boots. Det här är ett viktigt steg för Dynamic Code på den fysiska marknaden och jag hoppas att vi kan erbjuda norrmännen fler tester för självprovtagning inom kort, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

Dynamic Code inleder samarbete med Boots Apotek i Norge– Test för självprovtagning är ett bra sätt att för våra kunder att snabbt och säkert säkerställa en diagnos och därmed rätt behandling. Med Dynamic Code tillför vi en ny typ av klamydiatest utöver de test vi har sedan tidigare. Nu kan vi erbjuda en smidig användarupplevelse med snabbt svar och uppföljning digitalt. Det här är en viktig pusselbit i det nya vårdlandskapet som jag är glad över att kunna erbjuda våra kunder, säger Nancy Nguyen Skulstad, Category Manager, Boots Apotek.

Lanseringen av första produkten – Klamydiatester – är i mitten av september.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>