Bräcke diakoni lanserar ny hemsida
Hem NYHETERE-HÄLSA Bräcke diakoni lanserar nu en ny hemsida

Bräcke diakoni lanserar nu en ny hemsida

Publicerat av: Redaktionen

I dag lanserar vi ny hemsida.

Lite medmänskligare, mycket tydligare och bättre anpassad efter våra besökares behov. Och om vi får säga det själva – mycket snyggare!

– Vi har fått en modern plattform som visar våra verksamheter utåt.

Den är designad efter dem som besöker webben och deras behov – oavsett om de är patienter på en vårdcentral, eller en anhörig som söker information om äldreboende, säger Thomas Schneider, utvecklingschef på Bräcke diakoni.

  • Designen är väl genomtänkt och de lite ojämna elementen symboliserar att till oss är du välkommen oavsett vem du är och hur du är.
  • Våra verksamhetsområden har fått olika färger för att du som besökare lättare kan orientera dig bland våra 44 olika verksamhetssidor.
  • Vår nya hemsida är också mobilanpassad och tillgänglighetsanpassad.

Vi vill rikta ett stort tack till webbyrån Wilson Creative som hjälpt oss i arbetet och som fångat både hur vi vill visa våra verksamheter och vilka vi är som organisation.

Bräcke diakoni lanserar ny hemsida– Vi fattade tycke för Bräcke diakoni ganska omedelbart. Det var något i det idéburna, i synen på människan och i deras värderingar som synkade helt rätt med vad vi på Wilson Creative står för. Det gav oss motivation och inspiration – vi ville och skulle vara med på tåget, säger Julia Karlsson, projektledare på Wilson Creative, som för övrigt tog hem två silver i årets bästa webbyrå 2023.

Vi hoppas att du ska gilla Bräcke diakonis nya hem på webben. För det gör vi.

Välkommen in!

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>