Höghastighetsfräsmaskinen DATRON MLCube är unik i sin storlek
Hem PRODUKTNYTT DATRON MLCube fräsmaskiner är unik i sin storlek

DATRON MLCube fräsmaskiner är unik i sin storlek

Publicerat av: Redaktionen

DATRONs MLCube är det bästa valet för kostnadseffektiv bearbetning av till exempel frontpaneler, chassi, profiler och andra detaljer i aluminium.

 Det går så klart även att bearbeta andra material som icke-järnmetaller eller kompositmaterial.

DATRONs CNC-maskiner har mycket låg strömförbrukning och ett utmärkt pris -prestanda -förhållande – även vid låga produktionsvolymer. Med DATRONs CNC-fräsmaskiner erhålls ett långsiktigt och extremt högt lönsamhetsförhållande.

Höghastighetsfräsmaskinen DATRON MLCube är unik i sin storlekDet går snabbt och enkelt att installera en DATRON MLCube och med DATRONs mjukvara next så får man även en enkel och pedagogisk vägledning under hela bearbetningsprocessen, mjukvaran är uppbyggd med ett smartphoneliknande gränssnitt.  Normalt tar det ca 1 dag att installera maskinen och sedan lägger man 1 -2 dagar på utbildning beroende på vad man önskar.

DATRON är mycket duktiga på att ta fram tillbehör för olika spänntekniker, samtliga spännsystem kan enkelt  användas i de maskinmodellerna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>