Magnus Jahnsson vill utveckla världens bästa utbildningar hos Key2Compliance
Hem NYHETERE-HÄLSA Magnus Jahnsson vill förbättra världens bästa utbildningar hos Key2Compliance

Magnus Jahnsson vill förbättra världens bästa utbildningar hos Key2Compliance

Publicerat av: Redaktionen

Under snart 30 år i läkemedelsindustrin har Magnus Jahnsson skaffat sig både breda och djupa kunskaper inom Life Science-branschen.

Under sin karriär har han varit verksam inom allt från R&D och tillverkning till regelverk och kvalitetssäkring.

Han är en expert på GMP och har arbetat för European Medicines Agency (EMA) i London. Nu är Magnus ivrig att få dela med sig av sin expertis till andra.

Magnus Jahnsson vill utveckla världens bästa utbildningar hos Key2ComplianceI sin roll som Director of Training & Courses kommer Magnus både att utveckla och att hålla utbildningar inom kvalitetssäkring, registrering, produktion m.m. riktade mot hela Life Science-branschen. Hans vision är att utveckla världens bästa utbildningar samt att använda Virtual Reality och andra digitala lösningar för att ge utbildningarna nytt liv och ännu fler möjligheter. Det som lockade Magnus till Key2Compliance är att det redan finns så mycket kunskap inom organisationen som han kan utveckla och bygga vidare på.

“Key2Compliance är ett av Skandinaviens största utbildningsföretag inom området. Det är en organisation med mycket expertis och hjärta. Jag ser fram emot att få skapa roliga, stimulerande och tekniskt korrekta utbildningsupplevelser där deltagarna har så trevligt att de glömmer att de går en utbildning. Jag vill skapa ett helt moln med olika utbildningssätt där du alltid kan hitta det som passar dig bäst, oavsett om det handlar om att gå på en konferens, gå en online-kurs, använda e-learning eller att läsa en bok.” säger Magnus.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>