Doktor Hemma tar ombord Increasor som sin partner
Hem NYHETERE-HÄLSA Doktor Hemma tar ombord Increasor som sin partner

Doktor Hemma tar ombord Increasor som sin partner

Publicerat av: Redaktionen

Den privata aktören Doktor Hemma har haft ett intensivt år med allt vad Covid-19 har inneburit.

Under tiden som bolaget utfört snabbtester samt tagit anti-gentester, har även efterfrågan på hembesök vuxit.

I samband med att det är långa kötider på exempelvis sjukhus och vårdcentraler så testades en tes om att många patienter kan kommas att vårdas i hemmet.
I slutspurten av detta år har Doktor Hemma fastställt sin plan för 2022, där man vill växa inom Sverige och på så sätt kunna erbjuda sina tjänster rikstäckande.

Produkten I dagens läge
Idag uppfyller plattformen alla säkerhetskrav och hantering av patientdata i enlighet med patientdatalagen. En patient kan ladda ner appen, logga in med BankID och boka ett hembesök. Varpå en läkare eller sjuksköterska ringer upp patienten i fråga, för att sedermera bestämma en tid som besöket ska bokas in på.
Funktionaliteten och kunskapen fungerar på så sätt att, Doktor Hemma ihop med dess tjänst har redan erhållit ett proof-of-concept. Produkten behövs, den fungerar och den är uppskattad.
Idag erbjuds tjänsterna i Stockholm, där man inom kort kommer expandera till hela Sverige.

Lansering 2022 – Sverige
Doktor Hemma tar ombord Increasor som sin partnerNu ska produkten sättas ihop och ta ett stort steg i utvecklingen där Doktor Hemma fortsätter sin vision. Ett synsätt där jourläkare ska finnas tillgängliga 7 dagar i veckan, 24h om dygnet. Increasor kommer ta ett omfattande arbete i användarvänligheten kring plattform, hemsida och strategin inom marknadsföringen. Increasor har redan levererat ett hundratals leads till bolaget i form av potentiella sjuksköterskor och läkare som vill ansluta sig till Doktor Hemma.

Information bakom praktiken
Tanken bakom Doktor Hemma är att för de som jobbar inom vården ska kunna kombinera sitt befintliga arbete inom vården vilket görs möjligt då tjänsten är uppbyggd likt Uber eller Bolt.
Du berättar att du är online eller vilka tider som du kommer vara tillgänglig och är därmed redo att hjälpa patienter i området du befinner dig.

Andreas Trouin avslutar
“Vårt arbete utöver att ta vidare tjänsten är att identifiera fler branscher som appen kan användas inom. Efter ett intensivt år med många möten så finns ett flertal plattformar och system som är byggda för sin specifika bransch. Det många bolag glömmer är att bygga sitt system skalbart eller brett så att man enkelt kan licensiera eller hitta fler lösningar kring att kapitalisera på det man redan utvecklat och utvecklar. Då det ligger otroligt mycket kompetens och säkerhet i utvecklingsarbete kring systemet i Doktor Hemma vet vi redan att det finns närbesläktade branscher som appen kan användas inom.
Increasor äger idag 10% av bolaget Doktor Hemma Stockholm AB” – Andreas Trouin, VD, Increasor

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>