Hem NYHETERE-HÄLSA Dynamic Code inleder samarbete med träningsprofilen Sabina Dufberg kring DNA-test för kost och träning

Dynamic Code inleder samarbete med träningsprofilen Sabina Dufberg kring DNA-test för kost och träning

Publicerat av: Redaktionen

Hur kroppen reagerar på olika typer av kost och träning är bland annat genetiskt betingat.

Dynamic Code inleder samarbete med träningsprofilen Sabina Dufberg kring DNA-test för kost och träning 2

Sabina Dufberg

Genom ett nytt samarbete tillsammans med träningsprofilen Sabina Dufberg ska Dynamic Code ta fram ett nytt DNA-test kopplat till kost och träning.

Sabina Dufberg har mer än 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning och brinner för en hållbar livsstil där kost och träning är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen. Hon har medverkat som coach och tränare i TV-programmet Biggest Loser, byggt upp och drivit hälso- och fitnessanläggningar och skrivit ett flertal böcker. Idag är hon en flitigt anlitad föreläsare och driver sitt eget koncept för träningsresor utomlands och anordnar event och föreläsningar runt om i hela Sverige.

Dynamic Codes nya DNA-test ska ge en ökad förståelse för kroppens unika förutsättningar när det kommer till bland annat kostintag och metabolism, muskeltyp, uthållighet, behov av återhämtning och stresspåverkan. Sabina är med under utvecklingen för att se till att testsvaren berikas med motiverande rekommendationer som också är tillförlitliga i praktiken.

– Jag känner mig laddad och upprymd över detta nya samarbete med Dynamic Code. Jag stärks av att få ta del av utvecklingsarbetet, och det känns fantastiskt att vi snart kan få dela med oss av kunskapen och inspirera våra kunder, säger Sabina Dufberg.

– Målet med samarbetet är att kombinera den senaste forskningen om genetiska förutsättningar med den praktiska erfarenhet som Sabina besitter. Vi kommer kunna ge kunden verktyg för att motiveras till ett hälsosammare liv, säger Anne Kihlgren, grundare och avgående vd för Dynamic Code och som nu kommer att fokusera på strategisk utveckling av hälsotest.

Utvecklingen av DNA-testet för kost och träning är igång och förväntas lanseras i vinter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>