Dynamic Code minskar tid från symtom till behandling med Airmee
Hem NYHETERE-HÄLSA Dynamic Code möjliggör för individer att snabbare gå från symtom till behandling med Airmee

Dynamic Code möjliggör för individer att snabbare gå från symtom till behandling med Airmee

Publicerat av: Redaktionen

Healthtechbolaget Dynamic Code inleder nu ett samarbete med leveransföretaget Airmee för att kunna erbjuda kunderna snabbare leveranser av test för självprovtagning till hemmet.

Detta är ett led i att öka tillgängligheten och hastigheten för säker diagnostik därmed rätt vård.

Om man idag exempelvis misstänker att man har halsfluss måste man ta sig fysiskt till en vårdcetral, ofta med hög feber och smärta, för att träffa en läkare och ta ett prov. Därefter kan man behöva vänta ett par dagar innan man får svar och då eventuell behandling och medicinering. Med Dynamic Codes test med självprovtagning kan man ta ett test direkt vid första symtom, skicka det till Dynamic Codes labb och vid positivt svar få kontakt med vårdgivare för diagnos och behandling. Ju snabbare det går från symtom till behandling, desto bättre för patienten.

Snabbare process med Airmee
Samarbetet med Airmee innebär att de som köper ett test för självprovtagning i Dynamic Codes webshop kan välja Airmee som leveransmetod och därmed få en snabbare och spårbar leverans. Som kund vill man vid symptom för en sjukdom få en diagnos så snabbt som möjligt för att därefter få rätt vård. Samarbete med Airmee gör att processen går snabbare.

Dynamic Code minskar tid från symtom till behandling med Airmee– Vi vill öka tillgängligheten för diagnostik och möjliggöra för individer att genom ett säkert testsvar snabbt få tillgång till diagnos och behandling. Det effektiviserar för både patienten och vården. Med Airmee kan vi öka tillgängligheten och öka hastigheten för få hem ett test för självprovtagning, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Genom samarbetet med Dynamic Code kan Airmee bidra till att utveckla vården. Våra effektiva leveranser möjliggör för individer att snabbare gå från symptom till att få diagnos och behandling, säger Julian Lee, grundare och VD av Airmee.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>