Epassi möjliggör förmånscyklar för över 900 000 anställda i Sverige
Hem NYHETERE-HÄLSA Epassi möjliggör förmånscyklar för mer än 900 000 användare i Sverige

Epassi möjliggör förmånscyklar för mer än 900 000 användare i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Epassi, Nordens ledande digitala tjänst för personalförmåner med 15 000 partners och fler än 900 000 användare i Sverige, lanserar idag en komplett helhetslösning för förmånscyklar i Sverige – EpassiBIKE.

 Via Epassi kan företag och organisationer sedan tidigare erbjuda sina medarbetare friskvårdsbidrag och lunchförmån på ett enkelt och digitalt sätt och nu erbjuds även cykelförmån.

De digitala köpen av förmåner innebär att medarbetare inte behöver göra egna utlägg vid köp vilket minimerar kvittohantering och onödig administration för både medarbetare och arbetsgivare.

Lanseringen av EpassiBIKE ger arbetsgivare möjligheten att erbjuda sina anställda tillgång till Sveriges största marknadsplats för förmånscykel.

”Genom att komplettera vårt redan existerande erbjudande med EpassiBIKE gör vi det enklare för anställda att utnyttja sina respektive förmåner då samtliga är samlade på en och samma plats. Vi ser stor potential i cykelförmånen och ser den som en självklar produkt i vår portfölj med hälsoförmåner som boostar medarbetares välmående, säger Åsa Severgårdh”, vd Epassi Sweden.

Via Epassi kan anställda nyttja sin cykelförmån genom onlinebeställning eller via köp direkt i fysiska butiker, vilket innebär att anställda får en kombination av butikspersonalens expertis tillsammans med en onlinebutiks smidighet med förenklad administration.

Epassi möjliggör förmånscyklar för över 900 000 anställda i Sverige

Den 1 januari 2022 gjorde Skatteverket cykelförmånen mer förmånlig i syfte att förbättra folkhälsan och minska miljöpåverkan. Enligt en undersökning tar anställda, som cyklar regelbundet till jobbet, en dag mindre sjukledighet om året jämfört med sina kollegor. Det bidrar också till att medarbetare får en lägre stressnivå samtidigt som det stärker företagets miljöprofil.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>